Firma fair focus
Business / Business Services

Verkoop je iPhone vandaag via een recycle website!

Je hebt een iPhone die niemand in de familie nog gebruikt en nu ligt die iPhone ergens langzaam weg te kwijnen. Eigenlijk zou je jouw iPhone willen verkopen, maar het is al zo’n oud model dat je er toch niks meer voor denkt te krijgen, misschien net genoeg voor de moeite. Of je hebt een iPhone die juist nog hartstikke goed in orde is maar je weet niet goed hoe je het beste je iPhone kunt verkopen. Wacht dan niet langer en verkoop je iPhone via een gecertificeerde website waar je altijd een goede en eerlijke prijs zult krijgen.

Kopen deze bedrijven elke iPhone?

Jazeker! Tegenwoordig is er een enorme markt voor iPhones, dat betekent dat er ook veel iPhones zijn die kapot gaan. Deze iPhones hebben nieuwe onderdelen nodig, die jij zomaar zou kunnen leveren. Deze onderdelen los inkopen is voor deze bedrijven helemaal niet handig dus kopen ze alle iPhones zodat ze altijd genoeg onderdelen hebben. Misschien is jouw iPhone wel geschikt om opnieuw verkocht te worden, in elk geval zal jouw verkochte iPhone altijd goed gebruikt worden. Zelfs met schades kun je jouw telefoon verkopen! Zolang er nog bruikbare onderdelen op zitten kun je jouw iPhone altijd verkopen.

Hoe werkt het?

Je meldt jouw iPhone aan via één van de vele recycle websites, daar vul je wat gegevens in zoals welk model en welke schades erop zitten, als je die hebt. Je krijgt daarna een sticker die je op een envelop plakt, daar druk je jouw iPhone in en je doet deze op de bus. Zo gemakkelijk is het! Daarna wordt je iPhone gecontroleerd, of je niet per ongeluk fouten hebt gemaakt bij je aanmelding en zodra alles goed is krijg jij het geld zo snel mogelijk op je rekening gestort. Gemakkelijker kunnen we het niet maken, dus verkoop je telefoon vandaag nog!

 

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/