Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Slaapproblemen verhelpen door te badderen

Het nemen van een bad is dermate goed voor het lichaam, dat de meeste personen te weinig badderen. Hiermee wil ik jullie, lezers, dan ook aanraden om deze avond het bad vol te laten lopen, wat badschuim toe te voegen en te genieten. En vooral: een heerlijke nachtrust te ervaren.

Waardoor slaap je beter?

Indien je last hebt van slaapproblemen kan het nemen van een bad weleens de oplossing zijn. Eén à twee uur voor het slapengaan badderen kan grote verschillen maken. Dit is te verklaren door de afkoeling van het lichaam, indien het lichaam niet voldoende afkoelt, zal de kwaliteit van de nachtrust afnemen. Dit is het probleem van de mensen met chronische slaapproblemen: hun lichaam koelt niet voldoende af.

Afkoeling van het lichaam verbeteren

Gedurende het slapen koelt het lichaam af, waarbij badderen kan helpen. ‘Huh, maar door te badderen neemt de lichaamstemperatuur toch toe?’ hoor ik jullie denken. Dit is niet helemaal waar. Het warme water opent de bloedvaten in de huid, waardoor het lichaam sneller warmte kan verliezen. Op deze manier zal het lichaam gedurende de nacht meer warmte kunnen verliezen, waardoor je beter zal slapen!

Badderen leuker maken

Het klinkt gemakkelijk, even badderen voor het slapengaan. Echter lijkt dit in praktijk een behoorlijke uitdaging te zijn. Het badderen neemt veel tijd in beslag en is na enkele weken niet aantrekkelijk genoeg meer. Hoe maak je het badderen op zo’n moment weer leuk? Veel personen kiezen ervoor om een opblaasbare jacuzzi, of opblaas bubbelbad, te nemen. Het bad kan op iedere gewenste plek staan en de eigenaar kan ieder moment van de dag het bad induiken.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl