Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Schoonmaakbedrijf Lelystad – Top & Top Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Top & Top Schoonmaak is het grootste schoonmaakbedrijf van Lelystad en omgeving. Top & Top Schoonmaak wordt gezien als hét schoonmaakbedrijf van Lelystad en omstreken en heeft door de jaren heen al de nodige ervaring opgedaan met uiteenlopende opdrachten. in het jaar 2000 zijn we begonnen als klein bedrijf, maar we zijn inmiddels uitgegroeid tot volwaardig schoonmaakbedrijf met meer dan 60 medewerkers.  

Uiteenlopende klanten

Top & Top Schoonmaak is natuurlijk niet voor niets uitgegroeid tot het schoonmaakbedrijf van Lelystad en omgeving. Hier is jaren hard voor gewerkt! Daarom heeft het bedrijf ook een erg uiteenlopend klantenbestand opgebouwd. 

Top & Top Schoonmaak kan u voorzien van schoonmaakdiensten, het maakt niet uit wat voor een bedrijf u heeft. Op dit moment maken wij schoon bij bakkers tot autobedrijven en van operatiezalen tot natuurgebieden! 

Werkzaamheden

Top & Top Schoonmaak kan u voorzien van verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen we u voorzien van glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en ‘schoonmaak’. 

Schoonmaak

Een schone, professionele uitstraling is van belang voor ieder bedrijf. Dat uw bedrijf schoon is draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw bedrijf, maar ook aan het werkplezier van uw werknemers! Top & Top Schoonmaak kan de schoonmaakdiensten voor u verzorgen zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. 

Glasbewassing

Glasbewassing gaat bij Top & Top Schoonmaak verder dan het wassen van de ruiten. Onze ervaren glazenwassers nemen niet alleen de ruiten, maar ook alle kozijnen van de ruiten en de buitenverlichting mee. Daarnaast is het niet alleen mogelijk om glasbewassing voor buiten te voorzien, maar kunnen we u ook van glasbewassing voor binnen en glasbewassing voor seperatieglas voorzien. Daarnaast is het mogelijk om glas van roltrappen of liften te bewassen. 

Gevelreiniging

Niet iedere gevel is hetzelfde en daarom wordt niet iedere gevel op dezelfde manier gereinigd. Top & Top Schoonmaak is altijd flexibel en heeft de beschikking over diverse mogelijkheden wanneer het aankomt op gevelreiniging. Zo kunnen we uw gevel reinigen door middel van een hogedrukreiniger, maar kunnen we vanzelfsprekend ook subtieler te werk gaan wanneer uw gevel hier om vraagt.   

Vloeronderhoud

Bij hét schoonmaakbedrijf uit Lelystad werken ervaren vloerspecialisten die uw vloer weer kunnen laten stralen! Onze specialisten kunnen elke vloer reinigen, of deze nou bestaat uit parketdelen, linoleum, marmer of tapijt, bij Top & Top Schoonmaak bent u aan het juiste adres! 

Duurzaam

Wij streven er naar om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken. Daarom werkt Schoonmaakbedrijf Top&Top uit Lelystad met zoveel mogelijk producten die zo min mogelijk schade aan kunnen brengen aan het milieu. Wij hebben al veel schoonmaakmiddelen kunnen vervangen door biologisch afbreekbare middelen! Daarnaast maken wij gebruik van microvezeldoeken en -dweilen en worden deze hergebruikt    

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u vrijblijvend informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@topentop.nl of bel met telefoonnummer: 0320 – 230076. 

 

https://www.topentop.nl/werkgebied/schoonmaakbedrijf-lelystad