Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Professioneel versierde kunstkerstbomen

Kerst is de tijd van het jaar dat er overal lichtpuntjes blijken te zijn in de donkere, korte dagen. We kopen cadeautjes, kruipen onder warme dekentjes en zijn druk in de weer met de kerstboom. De zoektocht hiernaar blijkt ieder jaar namelijk nóg tijdrovender dan gedacht en aan het versieren lijkt ook geen einde te komen. Vervolgens vallen ook nog eens alle naalden uit, waardoor je dagelijks met de stofzuiger door het huis moet. De naalden vallen namelijk onder de boom, maar wordt door iedereen verspreidt onder je sokken of schoenen. Het plezier van het hebben van een kerstboom in huis neemt hierdoor aanzienlijk af en het is ook nog eens slecht voor het milieu. Toch vindt Xmasdeco het optuigen van een kerstboom maar al te leuk en heeft daarom dé oplossing voor dit probleem bedacht: versierde kunstkerstbomen.

Kunstkerstbomen zijn lang niet bij iedereen favoriet met als voornaamste reden dat de boom nep lijkt. De Xmas Designers zijn daarom aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een levensechte kunstkerstboom, waar iedereen tevreden mee kan zijn. Daarnaast vinden de expertversierders van Xmasdeco het geweldig om de bomen op te tuigen met verschillende kerstballen en versieringen, waardoor het bij ons mogelijk is om vooraf versierde kerstbomen te kopen! Deze kunstkerstbomen bestaan in verschillende varianten met verschillen in decoratie en afmetingen. Zo bieden wij een kleine kunstkerstboom voor de minimalisten, maar ook volledige pakketten voor extraverte personen. Hierbij kun je denken aan een besneeuwde kunstkerstboom met alle versieringen die je maar kan bedenken. Uiteraard bestaat het grootste deel van het assortiment uit rode decoratie, maar wij staan open voor nieuwe en creatieve ideeën voor wat betreft kerstversiering.

Ben jij het opvegen van dennennaalden zat of wil jij je meer bekommeren om het milieu? Kies dan voor een complete kunstkerstboom van Xmasdeco, die wij met passie voor jou optuigen!

https://www.xmasdeco.nl/