Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Laadkompas

Laadkompas 

Voor het vergelijken van laadpalen en oplaadstations bent u bij Laadkompas aan het juiste adres. Laadkompas is een onafhankelijk bedrijf dat u het beste advies kan geven. De werkzaamheden van Laadkompas, hoe het bedrijf vergelijkt en hoe het bedrijf verdient ziet u hieronder. 

 

Werkzaamheden Laadkompas 

Laadkompas is simpel gezegd een vergelijkingssite. Het vergelijkt laadpalen en oplaadstations en geeft u het best mogelijke advies. Laadkompas houdt daarnaast de markt in de gaten en meld ontwikkelingen in de markt. Als dit allemaal nog niet genoeg is heeft Laadkompas ook een actueel overzicht van openbare laadpalen in Nederland. Zo weet u waar een laadpaal in de omgeving is en staat u nooit meer stil met uw elektrische auto.  

Vergelijken door Laadkompas 

U kunt vertrouwen dat u een goede vergelijking krijgt. Doordat Laadkompas onafhankelijk is kan het u een eerlijk en goed advies geven. Bovendien hebben de experts van Laadkompas veel expertise op het gebied. De experts geven u een top 3. U kunt zelf kiezen wat u de beste keuze vindt. Als u een laadpaal heeft gekozen kunt u deze gelijk bestellen op de website van Laadkompas. 

Wat het Laadkompas oplevert 

Laadkompas krijgt geen geld voor het vergelijken van oplaadstations. Het krijgt alleen een kleine vergoeding voor het vergelijken van Laadpalen en alleen als er ook daadwerkelijk een laadpaal wordt gekocht. Met deze vergoeding wordt de website verbeterd en worden de experts die een goed advies geven betaald. Het doel van Laadkompas blijft echter om de markt van laadpalen transparant en overzichtelijk te maken voor consumenten en bedrijven. 

 

 Laadkompas  kan u een eerlijke vergelijking geven voor Laadpalen en oplaadstations. Het bedrijf krijgt alleen een klein vergoeding voor het vergelijken van laadpalen. Naast deze werkzaamheden houdt Laadkompas ook de markt voor u in de gaten.

https://laadkompas.nl/