Firma fair focus
Business / Business Services

Koop uw lamelparket van topkwaliteit bij Bax Houthandel

Wilt u graag lamelparket laten leggen in uw woning? Bij Bax Houthandel vindt u lamelparket dat door het bedrijf zelf is geproduceerd, en wat alleen van de beste kwaliteit is. Met een lamelparket weet u altijd zeker dat u goed zit.

 

De grootste voordelen van lamelparket op een rijtje

 

Lamelparket is een moderne vloer die bij bijna ieder soort interieur past. Het is tijdloos, strak en kan zelfs nog aangepast worden naar uw smaak. U kunt namelijk ook nog voor verschillende kleuren lamelparket kiezen, en het parket in verschillende patronen laten leggen. U kunt zelfs nog kiezen voor een budget soort lamelparket, of een variant van wat betere kwaliteit. Vaak ligt het aan de locatie waar de vloer gelegd moet worden wat de beste optie is.

 

Lamelparket is een geschikte soort vloer voor ieder soort huishouden. Dit is zo omdat er zoveel te variëren valt met lamelparket. Het is een stabiele houtsoort die gemaakt is van multiplex, van meerdere lagen. Van hoeveel lagen lamelparket gemaakt wordt, ligt eraan of u kies voor de budget variant of de variant van nog wat betere kwaliteit. Ook is lamelparket een houtsoort die zeer geschikt is voor vloerverwarming. Mocht u hier dus baat bij hebben, dan is dat mogelijk bij lamelparket.

 

Gaat u ervoor kiezen om lamelparket in uw woning te laten leggen? Ga dan even kijken bij de vloeren van Bax Houthandel. Hier heeft u vele verschillende opties in het leggen van uw lamelparket. Ook produceert Bax Houthandel al hun vloeren zelf, waarin zij het belangrijk vinden dat al hun producten alleen van topkwaliteit zijn. Behalve goede producten leveren, zal Bax Houthandel ook voor een fantastische service zorgen. Van advies tot het leggen van uw nieuwe vloer, Bax Houthandel regelt het.

 

Kom het lamelparket van Bax Houthandel bekijken in de showroom

 

U kunt informatie over het lamelparket van Bax Houthandel op de website, maar als u de vloeren toch liever in het echt wil komen bezichtigen, dan kan dat. Bax Houthandel verwelkomt u maar al te graag in de showroom. Heeft u van tevoren al vragen? Dan kunt u ook contact opnemen door te mailen of te bellen.