Een origineel afscheidscadeau voor onze collega

Doordat het een van de laatste dagen van een van onze collega’s was, waren wij op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor een van onze collega’s. Wij hadden echt geen flauw idee wat wij voor haar konden kopen, maar wilden wel graag met iets origineels aankomen. Dat was voor ons dan ook de reden om op internet te gaan zoeken naar veel verschillende mogelijkheden voor originele en unieke cadeaus om te geven bij het afscheid van een collega. Al vrij snel kwamen wij terecht op de website van Jilster. Hier zagen wij dat wij bijvoorbeeld een mooie glossy als cadeau konden geven. Voor ons als groep collega’s kwam dit cadeau ontzettend goed uit. Het cadeau paste goed binnen ons budget en het was ook nog eens erg origineel om te geven.

Leuk om dit afscheidscadeau voor onze collega te maken

Toen wij ons meer zijn gaan verdiepen in dit afscheidscadeau voor onze collega, kwamen wij erachter dat het ook nog eens erg leuk is om zo’n cadeau te maken. Alle collega’s kregen namelijk een bladzijde toegewezen waarop zij verschillende teksten en foto’s konden plaatsen met de leukste herinneringen aan onze collega. Zo ontstond er een zeer divers tijdschrift met vele leuke herinneringen aan de tijden met onze collega. Ook kwamen de leukste foto’s weer bovendrijven en hebben wij enorm kunnen lachen toen wij bezig waren met het produceren van het tijdschrift. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze collega dit afscheidscadeau erg zal waarderen en erg blij hiermee zal zijn.

Proefglossy ontvangen

Toen onze glossy eenmaal af was, hebben wij eerst een proefglossy op onze deurmat gekregen. Zo konden wij beoordelen of deze aan al onze wensen en behoeften voldoet en of er nog iets veranderd diende te worden. Toen al onze gewenste veranderingen waren doorgevoerd, stuurde Jilster ons de definitieve glossy op. Deze glossy was erg mooi geworden en hier waren wij dan ook erg blij mee!

Mooie herinneringen op een vaste plaats

Onze collega was erg blij met haar afscheidscadeau en heeft nu vele herinneringen op een vaste plaats! Wij raden het iedereen aan een kijkje te nemen op de website van Jilster en te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.