Firma fair focus
Business / Business Services

Dit zijn de voordelen van dubbel glas

Kiezen voor dubbel glas voor jouw woning of bedrijfsruimte heeft diverse voordelen. Als je dus binnenkort gaat verhuizen of gaat verbouwen en je bent nog op zoek naar een type glas dan is het zeker een goed idee om te kiezen voor dubbel glas. Benieuwd wat je moet weten over dubbel glas? Wij vertellen je er alles over in deze blog.

Voordelen

Allereerst is het goed om te weten wat dubbel glas nou eigenlijk is. Dubbel glas zijn twee glasbladen met een spouw ertussen. De spouw tussen de glasplaten is de isolerende ruimte. Door de lucht die in de spouw is gevuld, heeft dubbel glas een warmte-isolerende werking. Dubbel glas isoleert dus beter dan wanneer je kiest voor enkel glas. Daarnaast heeft het een beter energielabel waardoor je dus flink veel geld kunt besparen. Kortom: een goed plan dus om te kiezen voor dubbel glas in jouw woning of bedrijfsruimte.

Waar dubbel glas bestellen?

Voor het bestellen van dubbel glas raden we je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Bij deze partij vind je dubbel glas in diverse uitvoeringen. Kies je voor gewoon dubbel glas of gaat je voorkeur uit naar brandwerend dubbel glas of geluidswerend dubbel glas? Geef bij je bestelling aan in welke afmeting je het glas wilt hebben en het dubbel glas wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast hoef je nooit geen verzendkosten te betalen en is het zelfs mogelijk dat je het dubbelglas kunt installeren door de specialisten van dit bedrijf.

Dubbel glas prijs

Bij GlasGigant ben je nooit veel geld kwijt als je dubbel glas wilt bestellen. Het verschilt per grootte en kenmerken hoeveel geld je kwijt bent. Bij elke soort staat precies aangegeven wat de prijs van dubbel glas is per vierkante meter, dus let hier goed op. Heb je nog vragen of wil je graag hulp bij het uitzoeken van dubbel glas? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen, zodat je een geschikte keuze maakt.