Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Reken op een ervaren douane expediteur voor uw goederenvervoer

Wilt u transport regelen voor uw goederen en zoekt u een expediteur in Rotterdam die naast het vervoer ook de documenten voor de douane kan verzorgen? Dan moet u bij Hemetex B.V. zijn. Deze expediteur levert altijd kwaliteit en heeft een jarenlange ervaring waar u op kunt bouwen. Ze zorgen ervoor dat uw goederen veilig van A naar B vervoerd worden en dat alle documenten in orde zijn. U hoeft uzelf geen zorgen te maken over het aangifteproces en bespaart uzelf hierdoor veel tijd en moeite. Wanneer uw goederen worden vrijgegeven door de douane zal deze expediteur u meteen op de hoogte stellen. Zo weet u altijd precies waar uw goederen zijn en wanneer u de aflevering ervan kunt verwachten.

Een uitgebreide dienstverlening met de mogelijkheid tot opslag van goederen

Hemetex B.V. verleent meer service dan het vervoeren van uw goederen en het verzorgen van de douaneaangifte. U kunt bij hen onder andere ook terecht voor de opslag van uw goederen. Handig wanneer u een zending klaar heeft staan die nog niet naar de plaats van bestemming moet, maar wel in de weg staat in uw magazijn. Of wanneer u er simpelweg geen ruimte voor heeft. Naast deze opslagmogelijkheid heeft u ook de keuze uit verschillende vormen van transport, wanneer uw goederen uiteindelijk vervoerd worden. Hemetex B.V. transporteert goederen per schip, vliegtuig of per vrachtwagen. Welke vorm van transport het best geschikt is voor uw levering, hangt van de bestemming af en het soort goederen dat u wilt laten vervoeren. Wanneer u twijfelt tussen verschillende transportvormen, voorzien de experts van dit bedrijf u graag van advies.

Laat uzelf volledig ontzorgen door een expert

Wilt u uw goederen laten vervoeren door een ervaren douane expediteur? Spreekt de volledige ontzorging die Hemetex B.V. biedt u wel aan? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met de medewerkers van dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Deze expediteur in Rotterdam helpt u graag bij het transport van uw goederen en het verzorgen van de douaneaangifte.

https://hemetex.nl/

Gerelateerde artikelen

Een koelcontainer huren in Weert

Een opgeruimd kantoor dankzij een professionele schoonmaak in regio Breda

Werk samen met een advocaat in ondernemingsrecht via dit kantoor in Nijmegen