Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

AOV online afsluiten voor dekking bij arbeidsongeschiktheid

Om alsnog voldoende inkomsten te hebben bij arbeidsongeschiktheid, kunt u een AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Als ondernemer kunt u een ongeluk krijgen of een ziekte oplopen en hierdoor niet meer in staat zijn om te werken. Alhoewel er geen inkomsten meer binnenkomen, lopen de onkosten voor uw bedrijf of onderneming en uw privé-uitgaven gewoon door. Om deze onkosten alsnog gewoon te kunnen betalen, zult u een financieel vangnet moeten opbouwen. Uiteraard kunt u hiervoor sparen, echter zal dit bij langdurig uitval lang niet altijd toereikend genoeg zijn. Een AOV online afsluiten kan u dan de zekerheid bieden die u nodig hebt, zonder dat u onnodig veel hoeft te betalen.

AOV online afsluiten met makkelijke tool

Bij Veza verzekeringen kunt u een verzekering AOV online afsluiten met behulp van de AOV Zelf Afsluiten Tool. Deze helpt u door het proces heen en zal u precies kunnen vertellen wat de mogelijkheden voor de verzekering zijn. Ook krijgt u zo direct inzicht in de kosten die u voor de verzekering zult maken en de hoeveelheid geld wat u kunt verwachten in geval u dit nodig hebt wegens arbeidsongeschiktheid. Uw premie wordt bovendien afgestemd op uw persoonlijke situatie, waarbij u zelf een uitkeringsduur kunt bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om de uitkering pas na enkele maanden tot jaren in te laten gaan, zodra u arbeidsongeschikt wordt naar gelang uw eigen gereserveerde spaarpot. De tool helpt u vanzelf door alle mogelijkheden heen en u weet zo precies wat u kunt verwachten.

Voordelen behalen met AOV online afsluiten

Doordat u kiest voor het online afsluiten van de AOV, kunt u veel voordeel behalen. Zo betaalt u niet onnodig voor een adviseur of tussenpersoon en kunt u rekenen op een betaalbare premie. U krijgt een complete dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid en weet precies wat de hoogte van de kosten is. Een lagere premie is eenvoudig in te stellen naar gelang de uitkeringsduur die u zelf aangeeft. Een uitstekende keuze dus om te kiezen voor het online afsluiten van een AOV bij Veza verzekeringen.

https://www.vezaverzekeringen.nl/