Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

De werking van ketenmonitoring

Door het analyseren van verschillende business processen binnen je bedrijf wordt optimalisatie van de impact van je business mogelijk gemaakt. Het analyseren van data is erg belangrijk binnen een bedrijf. Door middel van de software van Tuuring krijg je een duidelijk beeld van de business processen en punten van verbetering. Dit kan vertaald worden naar bruikbare en zinvolle inzichten die gebruikt kunnen worden om de business binnen het bedrijf te optimaliseren. Meer weten? Leer hier meer over ketenmonitoring.

Analyseren van bedrijfsprocessen

Het beheren van digitale workloads gebeurt meestal door middel van een silo-aanpak. Dit houdt in dat er teams bestaan die verantwoordelijk zijn voor afzonderlijke delen van de applicatie-keten. Dit deel wordt door het team bewaakt en beheerd. Op deze manier worden de afzonderlijke delen wel goed beheerd. Een overzicht van de gehele keten is echter niet aanwezig. Door middel van een platform voor data-analyse van tuuring heb je overzicht op de hele keten en krijg je de mogelijkheid om verbeteringspunten gemakkelijker te zien en toe te passen. 

Het platform van Tuuring maakt gebruik van Artificiële Intelligence (AI) om de stroom van gegevens te analyseren en anomalies te detecteren. Deze datastroom wordt gehaald uit bronnen zoals gebruikers, applicaties, werkplekken en infrastructuur. Bedrijf gerelateerde gegevens zoals leveranciers, transacties en bestellingen worden gebruikt door het systeem om op de juiste manier de gegevens te kunnen vergelijken. 

De verzamelde gegevens worden geanalyseerd door een AI die zichzelf heeft ontwikkeld om in te spelen op de processen binnen je bedrijf. Wanneer er gegevens door het systeem worden gehaald die niet hetzelfde als normaal zijn kan wordt dit gedetecteerd en kan er een waarschuwing worden gestuurd naar alle benodigde interfaces. Daarnaast kunnen de problemen ook gemakkelijker worden opgelost. Hierdoor kan je het bedrijf optimaliseren en de processen verbeteren en beter maken. 

Het juiste platform voor je bedrijf

Het platform gemaakt door Tuuring analyseert de datastromen van je bedrijf om mogelijke problemen te voorkomen door op de juiste tijd een waarschuwing te geven. Door middel van AI kunnen veel processen binnen een bedrijf geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden. Het platform zorgt voor een verbeterde aanpak tegenover de silo-aanpak omdat de hele keten zowel als de individuele datapunten worden betrokken. Dit zorgt voor een veel betere analyse van de data binnen je bedrijf en een veel beter resultaat. 

Op basis van metrische gegevens, baselines en data-analyses kunnen waarschuwing worden ontwikkeld die weergegeven worden op dashboards en ITSM-tools. De detectie wordt versneld door de AI waardoor het probleem kan worden opgelost voordat het uit de hand loopt. Het platform van Tuuring is hiervoor ontwikkeld en levert al jaren succesvolle analyses bij bedrijven. Meer weten over ketenmonitoring? Lees meer over ketenmonitoring op de blog van Tuuring.comhttps://www.tuuring.com/