Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Inhuren van een Magento 2 specialist en wat het voordeel is

Magento 2 als e-commerce platform

Magento is een super populair e-commerce platform dat zowel populair als ingewikkeld is. Laat je niet afschrikken! Magento 2 heeft een compacter aantal bestanden en mappen dan de vorige editie, maar biedt toch alle functionaliteit die je nodig hebt om online te verkopen, je merk te ontwikkelen en je klanten te laten terugkeren voor meer. Alles wat je moet weten over Magento 2 e-commerce platform vind je in deze post.

Functies

Magento is een open source eCommerce platform waarmee online retailers meer goederen kunnen verkopen. Magento is een uitgebreide eCommerce oplossing die bedrijven van alle groottes en industrieën helpt bij marketing, reclame, klantenservice en levering. Magento is gratis omdat het open source is. Je hoeft je broncode niet aan het publiek beschikbaar te stellen, maar je kunt deze gratis bekijken, bewerken en verspreiden. Magento is gebruikt door bedrijven als Mercedes-Benz, Nike, Adidas, en vele anderen om succesvolle bedrijven op te bouwen.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Magento 2. Ten eerste maakt het gebruik van geavanceerde technologie om de onderhoudskosten te verlagen. Er wordt open source code gebruikt om het te ontwikkelen. Ten derde is de nieuwe template engine veel krachtiger dan zijn voorganger. Dit maakt complexere en omvangrijkere online shops mogelijk. Ten slotte is ook de zoekmachine krachtiger. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Zoekmachines kunnen daardoor gemakkelijker door pagina’s kruipen. Vóór Magento 2.0 werd de gebruikerservaring negatief beïnvloed door de onaangename gebruikersinterface van Magento. In Magento 2.0 profiteren zowel winkeleigenaren als klanten van een verbeterde consumenteninterface. Klanten kunnen dankzij de gebruikersinterface gemakkelijker vinden wat ze zoeken.

Conclusie

Het duidelijkste voordeel van Magento 2 is dat het veel nieuwe technologieën bevat. Omdat het gebouwd is op een moderne softwarearchitectuur, kan het beter schalen en is het goedkoper in eigendom. Het maakt ook gebruik van open source code, wat de eigendomskosten verlaagt. Er wordt een volledig nieuwe templating-engine gebruikt, die veel krachtiger is dan die van zijn voorganger. Hierdoor kan het meer geavanceerde online winkels met hoge volumes bedienen. Tot slot wordt een krachtigere zoekmachine gebruikt. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Omdat zoekmachines gemakkelijker pagina’s kunnen crawlen, profiteert ook SEO. Vendic kan een professionele Magento 2 op maat aanleveren, bekijk de website voor meer informatie.