Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Organiseer uw pallets door een palletstelling van dit bedrijf te kopen

Als bedrijf heeft u ongetwijfeld veel pallets staan. Zeker in uw magazijn vindt u deze vaak terug. Als u veel pallets heeft, is het echter belangrijk deze netjes te organiseren. Dat zorgt dat u de juiste pallets sneller terugvindt wanneer u ze nodig heeft. Daarnaast draagt een nette organisatie ook bij aan de veiligheid op de werkplaats. Bent u daarom op zoek naar een gepaste oplossing om de pallets in uw magazijn of werkplaats te ordenen en veilig te stallen? Dan is het slim om een palletstelling te kopen bij HKM in Waalwijk, Noord-Brabant.

Altijd een passende palletstelling bij deze expert

Als u een geschikte palletstelling wilt kopen, heeft u bij HKM in Noord-Brabant een ruime keuze. Het bedrijf biedt namelijk altijd een ruim aanbod aan verschillende soorten palletstellingen. Bent u op zoek naar een reguliere palletstelling om te kopen voor uw bedrijf? Bij dit bedrijf vindt u bijna wekelijks nieuwe exemplaren in het aanbod. Naast een reguliere palletstelling, kunt u er ook andere types stellingen kopen. Wat dacht u van een inrijstelling die minder gangpadruimte vereist en dus tot wel 80% ruimte bespaart in uw werkplaats ten opzichte van de reguliere stelling. Werkt u volgens het First-in-last-outprincipe in uw winkel of magazijn? Dan is het een slim idee om een doorrolstelling te kopen. Deze zijn uitgerust met rollerbanen waardoor goederen en pallets automatisch kunnen worden verschoven. Ook een push-back stelling is geschikt voor bedrijven die werken met de FILO-methode.

Vraag om advies of een offerte

Aarzel niet om de specialisten van HKM om deskundig advies te vragen als u twijfelt om welk type palletstelling u het beste kunt kopen voor uw bedrijf. Het bedrijf helpt u graag verder. Op de website van dit bedrijf uit Waalwijk vindt u alvast meer informatie over de verschillende stellingen voor pallets die u er kunt kopen. Tevens kunt u via de site om een offerte op maat vragen.

https://www.magazijninrichter.nl/