Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcontainer huren in Weert

Een koelcontainer huren kan in het geval van grote evenementen een enorme uitkomst zijn. Want waar laat u al de etens- en/of drinkenswaren voor zo’n grote groep mensen? In een koelcontainer dus! Dankzij de verschillende afmetingen is ervoor elke hulpvraag wel een koeloplossing mogelijk. Heeft u een grote hoeveelheid etenswaar dat bevroren dient te blijven? Geen probleem. Tegenwoordig hebben vele koelcontainers namelijk zowel een koel- als vriesoptie. Wilt u een koelcontainer huren in de regio Weert dan is Douven Verhuur het bedrijf waar u naar op zoek bent. Dit bedrijf verhuurt hoogwaardige koelcontainers die tevens kunnen vriezen en leveren daarnaast ook een uitstekende service bij.

Een Reefer van drie of zes meter?

Douven Verhuur beschikt over verschillende maten Reefers (containers). Deze worden aangeboden als 10ft en 20ft Reefer. Dit komt in Nederlandse maten neer op koelcontainers van drie en zes meter. Het temperatuurbereik van deze koeloplossing is in te stellen tot een minimum van -25°C en een maximum van 25°C. Zo blijven uw drinkens- en etenswaren gekoeld op elke gewenste temperatuur. Vindt u het lastig om in te schatten welke afmeting koelcontainer het beste bij uw evenement aansluit? De medewerkers van Douven Verhuur hebben al onwijs veel evenementen tot een succes gemaakt en kunnen u met al hun ervaring voorzien van passend advies.

Verscheidenheid aan koeloplossingen

Een koelcontainer huren iets te veel van het goede? Douwen Verhuur biedt ook nog een tal van mogelijkheden aan andere koeloplossingen aan. Zo kunt u tevens een koelaanhangwagen of koelcel huren wanneer u een kleinschaliger evenement organiseert of een feestje bij u thuis. De koelcel van Douwen Verhuur is bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten bij u thuis zonder dat er krachtstroom vereist is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoldoende koelcapaciteit en genieten uw gasten, maar ook uzelf, maximaal van een koud biertje, lekker wijntje, goed gekoelde salade of iets anders lekkers.