Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Kies voor de lekkerste kippenpoten voor de BBQ in Hilversum

Wat is een zomer vol gezellige BBQ’s met vrienden en familie? Een heerlijke Nederlandse zomerdag moet u natuurlijk afsluiten met een BBQ! Koop diverse vleeswaren in, zorg voor lekkere bijgerechten en vergeet zeker de verkoelende drankjes niet. Zorg dat iemand voor de BBQ zorgt en dat de BBQ op een juiste temperatuur blijft. Zorg dat er voor iedereen wat lekkers te eten en drinken is en geniet van een gezellige zomeravond!

Honing-mosterd marinade

Wilt u kippenpoten op de BBQ bij u in Hilversum leggen? Kippenpoten kunt u op veel verschillende manieren marineren. Door ze goed te marineren, krijgt de kip veel smaak. Een populaire marinade is de honing-mosterd marinade. Pak een kommetje en meng honing, Dijonmosterd, look, olijfolie en appelazijn met elkaar. Laat de kippenpoten een tijdje in het kommetje liggen en leg ze vervolgens op het BBQ rooster. De marinade geeft de kippenpoten niet alleen enorm veel smaak, maar het zorgt er ook voor dat het vlees zacht en romig wordt.

Voorbereiding van de BBQ

Om van de lekkerste kippenpoten op de BBQ te genieten, moet u uiteraard goed de BBQ voorbereiden. Probeer een temperatuur van 150 graden te bereiken. Zorg dat het rooster goed schoon is. Vervolgens legt u de kippenpoten op het rooster. Het is verstandig om een aluminium bak onder het rooster te leggen, omdat het vet van de kippenpoten kan lekken. U laat de kip ongeveer een uur garen. De kip is perfect gaar wanneer het een goudbruine kleur heeft.

Vers BBQ vlees in omgeving Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar vlees voor op de BBQ, wilt u enkel vers vlees. Of u nu voor een biefstuk, varkensvlees of kip gaat. Ook kippenpoten moeten uiteraard vers zijn, want u wilt genieten van heerlijk zacht vlees. Heeft u binnenkort een BBQ en bent op zoek naar een poelier waar u verse kippenpoten voor op de BBQ kunt kopen im Hilversum? Ga dan zeker langs bij Floor Poelier. Bekijk het aanbod online en plaats uw bestelling eenvoudig online. U kunt uiteraard ook langskomen bij de winkel van Floor Foelier en uw kippenpoten voor de BBQ in Hilversum daarkopen.

https://floorpoelier.nl/