Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Zorgeloos genieten bij deze plek voor zaalverhuur in Uden

Ga je een personeelsfeest organiseren voor jou en je collega’s? Of wil je eens groots uitpakken met een verjaardag of jubileum? Kies dan voor zaalverhuur bij Jambon in Uden! Dit is een ideale locatie waar Brabantse gezelligheid en goede service hoog in het vaandel staan. Het zal jou en je vrienden, collega’s of familieleden aan niets ontbreken tijdens het feest. Zo is de zaal van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Er staat bijvoorbeeld een bar en je kunt er ongeveer 130 personen in kwijt. Daarnaast kun je allerlei arrangementen boeken. Zo is de catering van je feest ook goed verzorgt en kun je zorgeloos genieten met je gezelschap bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden. Dat wil jij toch ook?

Een gezellig etentje dat zo uitgebreid is als je zelf wilt

Naast een uitstekende locatie voor zaalverhuur is Jambon ook een restaurant met hotel in Uden. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk uit eten gaan en kiest dan van een uitgebreide kaart. Hier vind je diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten op terug, dus er is voor elk wat wils. Ook kun je je etentje zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld enkel een hoofdgerecht bestellen, maar ook voor een compleet driegangenmenu gaan. Je geniet hoe dan ook van heerlijk eten en Brabantse gezelligheid in het sfeervolle restaurant met hotel van Jambon. Na het eten kun je desgewenst heerlijk overnachten in het hotel. Zo hoef je je niet druk te maken om de terugreis en zit je nog meer op je gemak tijdens je etentje.

Neem contact op met de vriendelijke medewerkers

Of je Jambon in Uden nu inschakelt voor zaalverhuur of op hen rekent als hotel met restaurant; je geniet altijd van goede dienstverlening. De vriendelijke medewerkers ontzorgen je waar mogelijk en staan steeds voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je op andere wijze van dienst te zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden of meteen een zaal, tafel of kamer reserveren? Neem dan contact met hen op.