Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Gemakkelijk wijnen, bijvoorbeeld Valpolicella, bestellen via deze webwinkel

Bent u van plan om een lekkere Italiaanse wijn te kopen? Als u dit via de webshop van ITALIEwijnen.nl doet, hoeft u niet eens de deur uit. U kunt de wijn gemakkelijk bestellen. Dit kan Valpolicella wijn zijn of een wijn uit een ander gebied. U kunt gaan voor Valpolicella Amarone of Ripasso, wat u maar wilt. Meer informatie over de wijnen die u via deze webwinkel kunt krijgen, vindt u op die website zelf. In ieder geval zijn zowel rode als witte wijn (en andere wijnen) vertegenwoordigd. Ook komen er wijnen uit verschillende Italiaanse provincies en van verschillende wijnhuizen. Bekijk de webwinkel maar eens als u interesse heeft, u kunt dan zien wat het assortiment precies is.

Gemakkelijke verzending

U kunt dus gewoon thuisblijven als u een wijn bestelt bij ITALIEwijnen.nl, dit vanwege de webwinkel. U kunt dus rustig bekijken waar u precies naar op zoek bent. Als u eenmaal een keuze gemaakt heeft, kunt u gaan bestellen. Het fijne daaraan is het feit dat de verzending boven een bedrag van €65,- gratis is. Als u een aantal wijnen of een proefpakket bestelt, zal dit waarschijnlijk zo zijn en is de verzending dus gratis. Ook kunt u uitgaan van een verzendtijd van één à twee dagen. U heeft uw wijn dus snel in huis.

Vraag telefonisch of via de mail om advies

Dat het een webwinkel betreft, betekent niet dat u niet gemakkelijk advies kan vragen. Zeker als u nog niet bekend bent met bijvoorbeeld Valpolicella wijn, weet u misschien niet wat bij u past. U kunt telefonisch of via de mail contact opnemen met dit bedrijf. Als u om tips vraagt, kan u geadviseerd worden. Het kan ook zo zijn dat u niet op zoek bent naar advies, maar een andere vraag heeft. Bij vragen kunt u in ieder geval contact opnemen met dit bedrijf.

https://www.italiewijnen.nl/