Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Een lunchroom gevestigd op een centrale locatie in Doetinchem

Woon of werk je in Doetinchem? Of reis je vaak langs of naar Doetinchem? Dan moet je kennismaken met de lunchroom Station AlexSander, die is gevestigd op het station van Doetinchem. Deze zaak is al sinds 2003 een waar begrip op het station. Dagelijks bezoeken veel reizigers deze zaak om te genieten van een heerlijke kop koffie en een smakelijk broodje. Er zijn zelfs mensen die speciaal voor deze lunchroom naar het station van Doetinchem komen. Dat betekent dat jij de broodjes écht geproefd moet hebben!

Voor ieder wat wils

Doordat het station vanzelfsprekend een breed publiek aantrekt, bieden ze bij Station AlexSander voor ieder wat wils aan. Denk daarbij aan snackbroodjes zoals een frikandellenbroodje of een saucijzenbroodje, maar ook aan warme broodjes, zoals een broodje hamburger. Naast deze warme versnaperingen, kun je ook in de zaak terecht voor een vers afgebakken broodje met koude ingrediënten. Neem bijvoorbeeld een broodje carpaccio, verse zalm of filet americain! Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: je zult genieten van een smakelijke lunch of een heerlijk tussendoortje bij deze lunchroom in Doetinchem!

Ontdek ook de bezorgservice

Natuurlijk is het ideaal wanneer er een lunchroom op het station van Doetinchem zit. Zo kun je altijd wanneer je met de trein of de bus reist rekenen op een lekkere lunch. Echter, soms heb je hier ook thuis zin in en zoek je het niet om deze zelf te breiden. Ook wil je soms een lekkere lunch eten wanneer je op kantoor aan het werk bent. Gelukkig biedt Station AlexSander uitkomst met zijn bezorgservice! Je kunt jouw dranken en broodjes naar voorkeur eenvoudig online bestellen en laten bezorgen wanneer het jou uitkomt. Zo geniet je altijd van het lekkers dat deze zaak te bieden heeft, of je nu thuis aan het werk, onderweg of op kantoor bent.