Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Verschillende soorten verse chips

Je kunt inmiddels uit zoveel soorten chips kiezen dat het elke keer weer een groot dilemma is als je voor het schap in de supermarkt staat. Welke chips wordt het deze keer weer? Probeer je eens iets anders, of grijp je toch maar weer naar de oude vertrouwde favoriete smaak? Croky, Lay’s, Doritos, Pringles, huismerk chips, Chio… en dan nog maar niet te beginnen over de hoeveelheid smaken die elk merk in de aanbieding heeft! Gelukkig hoeft de keuze niet moeilijk te zijn. Als je eenmaal de verse chips van Boerderij Chips hebt geprobeerd, hoef je vervolgens nooit meer te kiezen welke chips jij wilt kopen. Deze chips heeft zo’n unieke verse smaak dat je, op welk moment dan ook, er altijd wel een handje van kunt eten!

Nooit meer keuzestress

Twijfel dus nooit meer tussen paprika, patatje joppie, bolognese, ham en kaas, naturel, barbecue of een van de andere honderden smaken. De verse chips van Boerderij Chips heeft de smaak die jij nodig hebt. De textuur van de chips is fantastisch door de heerlijke crisp. Ook verkruimelt de verse chips niet zo snel, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je allemaal kleine stukjes aan het eten bent. Als je een hap neemt van de verse chips, beland je direct met je gedachte op het land. Je proeft de natuurlijke smaak zonder toevoegingen en geniet van een heerlijke smaaksensatie. Wat wil je nu nog meer dan deze boerderijchips?

Bak jouw eigen verse chips

Als je een echte liefhebber van verse chips bent, dan zijn ze natuurlijk het verst als je zelf aan de bak gaat. Koop jouw favoriete aardappelen, snijd ze, bak ze in zonnebloemolie en gooi er een snuf zeezout overheen. In een handomdraai heb jij jouw eigen verse chips gemaakt. Heerlijk op de bank of op een verjaardag!