Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Verse tournedos kopen bij een online slagerij

Houdt u van vlees en wilt u eens wat nieuws proberen? Heeft u zin in iets anders dan de standaard steak of entrecote? Bestel dan eens een tournedos. Dit heerlijk malse vlees is perfect bij uiteenlopende gerechten. Ook is het heerlijk met een sausje, bijvoorbeeld peperroomsaus. Het heeft een heerlijk fijne structuur en een mooie ronde vorm. Het is dus niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens appetijtelijk uit. Zeker wanneer u het vlees bij een slager bestelt die bekend staat om kwaliteitsvlees. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Beef & Steak.

Gemakkelijk bestellen bij een slager met een uitgebreid vleesaanbod

Beef & Steak heeft meer te bieden dan topkwaliteit alleen. U bestelt hier niet alleen een goed stuk tournedos, maar profiteert ook nog eens van gemak. Het is bij deze slager namelijk mogelijk om het vlees online te bestellen. U hoeft dus de deur niet meer uit voor een goed stuk vlees. In de webshop kiest u uit een ontzettend ruim aanbod aan vleessoorten. Zo zijn er ook andere soorten rundvlees dan tournedos. Daarnaast slaagt u er gemakkelijk voor lamsvlees, varkensvlees en gevogelte. Ook vleeswaren en delicatessen behoren tot het uitgebreide assortiment. U vindt er dan ook zeker een stuk vlees dat aan al uw wensen voldoet.

Ervaar de uitstekende service

Kiest u ervoor om uw tournedos bij deze online slager te kopen? Dan geniet u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede service. Als u voor 16.15 uur bestelt, heeft u het vlees de volgende dag al in huis. Komt een andere besteldatum beter uit? Dat is geen probleem, want dat kunt u gewoon aangeven bij het bestellen. Vervolgens ontvangt u het verse vlees op de dag die u het best uitkomt. Daarnaast loont het zich om meerdere vleessoorten in één keer te bestellen. Bij besteding vanaf € 60,- geniet u namelijk van kosteloze verzending.

https://beefensteak.nl/