Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

Partycatering voor uw feest in Sittard is zó geregeld

De lekkerste gerechten van Sittard bestel je bij Happie. Door ons simpele bestelplatform is een order zonder moeite geboekt. Met onze partners in heel Nederland kunnen wij uw catering leveren in elke plaats. Hapjes, diners, barbecues, broodjes, high tea?s, drankenpakketten regelen wij thuis of op het werk in Sittard. Alle producten leveren onze cateraars in ecologische verpakkingen. Op die manier is uw bestelling niet problematisch voor onze omgeving. Happie Delivery in Sittard en al haar cateraars zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo is iedere klant gegarandeerd van een perfecte levering en catering. Happie Catering in Sittard is te vragen voor diverse type evenementen. Bruiloften, condoleances, werk gerelateerde evenementen, verjaardagen, of zelfs Babyshowers. 

Diverse type gerechten aanwezig

Wanneer u heerlijke partysnacks wilt boeken zit u helemaal goed in onze webshop. Van originele toastjes, tot de meest originele snacks, zoals sweet patato bites. De keuze van Happie Delivery in Sittard is enorm. op die manier zorgt u dat de aanwezigen altijd iets eten dat perfect smaakt. Op die wijze werkt het  met onze diner maaltijden; enorm veel mogelijkheden! Kunt u niet het perfecte arrangement te vinden? Dan regelen wij uw pakket gewoonweg helemaal op maat! Ook een BBQ feestje bestellen in Sittard gaat erg simpel. U kunt er zelfs voor gaan om een echte grill-meester u te laten assisteren op locatie. Die zal de barbecue voorbereiden, de gerechten tot in de puntjes te grillen en uitserveren, achteraf de locatie opruimen, en zelfs alles afwassen.

Deze orginele catering is perfect in de coronacrisis

Zelfs met corona kan Happie Delivery een unieke catering voor u leveren. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Heerlijk genieten van het park en van vrienden en collega?s. Happie Delivery is 7 dagen in de week te contacteren via telefoon, mail of chat. Als u voorstel op maat aanvraagt, krijgt u deze dezelfde dag. Dat is de service van Happie in Sittard.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een vegan restaurant in Utrecht?

Verse tournedos kopen bij een online slagerij

Zorgeloos genieten bij deze plek voor zaalverhuur in Uden