Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

De Dutch oven BBQ gebruik je voor al jouw traditionele maaltijden

De mogelijkheden van de veelzijdige Dutch oven BBQ zijn eindeloos. Gebruik hem op open vuur, op de barbecue of tussen hete kolen of gewoon in je keuken. Deze gietijzeren kookpotten hebben dikke wanden en houden dus goed hun warmte vast. Je doet er eigenlijk alles mee: bakken, grillen, stoven en frituren. Bekijk het assortiment op Outdoor Outfitter en kies het model wat het beste bij jouw levenswijze past. Er zijn namelijk kleine en grote Dutch ovens en kookpotten met of zonder pootjes. Ga jij graag kamperen met twee personen? Dan is het handig om voor een kleinere Dutch oven BBQ te kiezen, zodat deze makkelijk mee te nemen is.

Ontdek de smaken van traditionele, bourgondische gerechten

Op welke manier jij je maaltijd klaarmaakt, is geheel aan jou. Iedere bereidingswijze zorgt voor een andere smaak. Met de barbecue- en grillproducten van Outdoor Outfitter bereid je de lekkerste maaltijden die op jouw smaken zijn afgesteld. In de Dutch oven BBQ maak je groenten, vis, vlees en zelfs brood. Wil je voordat je bestelt nog persoonlijk advies? Of wil je laagdrempelig meer ontdekken over de traditionele keuken? Kijk dan naar het aanbod van workshops van deze specialist, waarbij je meer leert over de basisbeginselen van messenslijpen of de kunst van de historische keuken, of je geniet van een drankproeverij met bijpassende hapjes.

Bestel jouw favoriete barbecuebenodigdheden

Bij Outdoor Outfitter bestel je jouw Dutch oven BBQ, maar heb je nog veel meer materialen die jouw barbecue of diner helemaal af maken. Verras jezelf en jouw gasten met een heerlijke maaltijd en houd het veilig door er veiligheidsmaterialen bij te bestellen. Deze expert heeft alles voor een memorabele ervaring. Organiseer jouw barbecue en denk dan niet alleen aan het serveren van speklappen en worstjes, maar ook aan een hele kip, groenteschotel of picanha. Zo beleef je echt een geslaagde dag!