Firma fair focus
Business / Business Services

Wat een goed idee! Een incassobureau uit Rotterdam!

Ik heb laatst de hulp ingeschakeld van een incassobureau in Rotterdam. Zelf merkte ik dat er steeds minder facturen op tijd werden betaald. Als assistente van de baas, moest ik hier iets op doen maar ik wist niet wat. Dit is mij nog nooit eerder overkomen en ik had echt geen idee wat ik moest doen. Gelukkig hadden andere collega’s van mij wel bepaalde ideeën om mij verder te helpen.

Hulp zoeken bij een incassobureau in Rotterdam

Vele collega’s van mij die zeiden dat ik een incassobureau hier in de omgeving van Rotterdam moest gaan zoeken. In het begin wist ik niet wat zo’n bedrijf deed, totdat ik mijn tijd nam om dat te onderzoeken. Daarna ging ik zoeken naar een incassobureau die bereid was om ons probleem te helpen. Gelukkig had ik snel een bedrijf gevonden die ons wilden helpen en daar ging ik op gesprek. Ik vertelde daar mijn situatie en vroeg hoe we dit konden oplossen. De medewerker die ik had, vertelde de werkwijze van het bedrijf en hoe zij ons konden helpen. Ik vond dit een fijne manier om mee te werken en had meteen mijn baas gecontact. Hij was het mee eens en we lieten hen het werk doen. We waren benieuwd hoe dit zou uitpakken.

Totaal geen spijt

Eerst vonden we het een beetje eng om alles ineens los te laten op dit gebied. Maar dit hadden we veel eerder moeten doen! Want de betalingen stroomde binnen. We werden ook steeds op de hoogte gehouden door het bedrijf met de stand van zaken, en we hadden een portal waar we alles konden vinden. Na ongeveer een paar maanden waren alle onbetaalde facturen betaald en is dit niet meer gebeurt sinds deze periode. Totaal geen spijt van deze keuze en voorlopig blijft onze samenwerking.

Contact

Wilt u meer weten over het incassobureau van Nederland? Bekijk dan de website www.incassonet.nl voor meer informatie over de diensten die zij leveren en nog veel meer. U kunt daar direct contact opnemen met één van de medewerkers van Incassonet.