Firma fair focus
Business / Business Services

VT2000 VvE beheerder met jaren lange ervaring!

 

VT2000 is een onafhankelijk gecertificeerd beheerkantoor. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw secretarieel-, financieel- en technische beheer.  VT2000 werkt met enthousiaste  en betrokken mensen die uw beheer volledig in handen nemen.

VT2000 heeft ook nog een dochteronderneming, voornamelijk werkzaam in de regio Amsterdam, om zodoende de korte lijnen te behouden met haar plaatselijke klanten daar. Bent u op zoek naar een VvE beheerder uit Aalsmeer? Dan zit u goed bij De Amsterdamse VvE Beheerder. 

Secretarieel beheer

VT2000 kan het secretarieel beheer van u als VvE uit handen nemen.  alle onderwerpen die bij een ledenvergadering komen kijken verzorgt VT2000. Van het organiseren van een ledenvergadering tot het maken van de notulen. Het bedrijf maakt ook een ledenregister aan en zal regelmatig de bewoners informeren over ontwikkelingen van het gebouw of andere bewoners.  Er wordt gewerkt met Twinq waardoor de documenten van secretarieel beheer open en transparant zijn,

Financieel beheer

Een van de belangrijkste taken als VvE is het financieel beheer. Kwaliteit en kennis zijn erg belangrijk om het financieel beheer zo goed mogelijk uit te voeren. VT2000 heeft jarenlange ervaring in het financieel beheer. Het opstellen van een jaarrekening en bewaken van de debiteuren en crediteuren. Bovendien wordt er in het begin een financiële planning gemaakt. Hierdoor komt u niet met onverwachte kosten te staan.

Technische beheer

U kunt naast secretarieel- en financieel beheer ook voor het technische beheer bij VT2000 terecht. Het bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor calamiteiten. U kunt als VvE vertrouwen op de technische kennis van onze bouwkundige beheerders. Deze beheerders hebben jarenlange kennis  in het werken voor een VvE. Er zal ook een jaarlijkse begroting worden opgesteld voor de verwachte kosten voor onderhoudswerkzaamheden.

VT2000 is dus het bedrijf dat u nodig heeft als VvE voor het secretarieel-, financieel- en technische beheer. Neem contact op met VT2000 om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.