Firma fair focus
Business / Business Services

Vriendelijk incassobureau uit Veenendaal

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een deskundig incassobureau uit Veenendaal. Door de persoonlijke- en menselijke aanpak van de deurwaarders, weten zij iedere keer weer de debiteuren te laten betalen. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders werkt met een zeer doelgerichte aanpak, waardoor resultaten erg vaak worden geboekt. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders wil graag het beeld ontkrachten dat veel mensen hebben bij een incassobureau. Dat is namelijk dat boze mensen aan uw deur komen om even geld te halen. Dat is echter niet de manier waarop Groeneveld te werk gaat. Iedere gerechtsdeurwaarder is beëdigd en heeft daarmee een aantal beloftes gedaan. Wij hechten hier veel waarde aan en zullen dan ook altijd op een menselijke- en verantwoorde manier te werk gaan. Ga naar de website www.groeneveld-gdw.nl voor meer informatie over uw incassobureau in Veenendaal.

 

Doelgerichte aanpak bij ons incassobureau in Veenendaal

 

Wanneer uw debiteur alsmaar niet betaald, is het mogelijk om ons als incassobureau uit Veenendaal in te schakelen. Een incassotraject van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders bestaat eigenlijk uit vier stappen. Ten eerste voeren wij de pre-incasso uit. Hierbij versturen wij uw incassobrief op ons papier. De debiteur ziet dan ons logo staan en is dan sneller bereid om te betalen. Debiteuren hebben uiteraard geen zin in veel gedoe en zorgen er dan opeens voor dat er wel snel betaald wordt. In sommige gevallen levert deze maatregel ook helaas niets op. In dat geval gaan wij over op de minnelijke incasso. Hierbij benaderen wij de debiteur op een vriendelijke manier twee keer per post. Wij zullen de debiteur dan vragen om alsnog te betalen. Mochten de brieven niet helpen, dan zullen wij de debiteur eenmaal telefonisch benaderen. Hierbij zullen wij ook op vriendelijke toon vragen of de debiteur zijn rekening wil voldoen.

 

Drie keuzes

 

In de meeste gevallen wordt er dan wel betaald, in sommige gevallen helaas nog steeds niet. Mocht er nog niet worden betaald, dan heeft u drie keuzes. De eerste keuze is het sluiten van het dossier, de tweede optie is het gerechtelijk traject starten en de derde keuze is het nemen van alternatieve maatregelen.

 

Netjes uw geld krijgen

 

Mocht u als bedrijf te maken hebben met een niet-betalende debiteur, schroom dan niet om contact op te nemen met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Wij helpen u graag en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u gewoon netjes uw geld krijgt.