Firma fair focus
Business / Business Services

Voordelen van Bitdefender antivirus

De Bitdefender producten omvatten anti-virus en anti-spyware mogelijkheden tegen internet security bedreigingen zoals virussen, Trojaanse paarden, rootkits, schurken, “agressieve adware,” spam en anderen, en hun toepassingen bieden web bescherming, cloud antispam, firewall, een kwetsbaarheid scanners, ouderlijk toezicht, bestand encryptie, apparaat anti-diefstal en back-up voor zakelijke en thuisgebruikers. In 2016, beweerde het bedrijf dat haar producten nu ook profielen beschermen voor optimalisering van prestaties, een veilige browser voor online transacties en een virtuele portemonnee opties om wachtwoorden op te slaan. 

Andere voordelen zijn:

  • Controle: maakt gebruik van proactieve maatregelen om voortdurend toezicht te hebben op alle programma-activiteit.
  • Effectiviteit: Deze anti-virus programma is effectiever en verwijderd met succes malware, maar voorkomt deze ook.
  • Eenvoudige installatie en gebruik: De software is eenvoudig te installeren. De installatie is zeer snel en is inclusief stap-voor-stap instructies. Het is ook als geheel goed ontworpen en georganiseerd, zodat je het gemakkelijk kunt gebruiken.

Updates: Terwijl de pro-actieve heuristische detectie en real-time preventie technologie vecht tegen nieuwe bedreigingen en regelmatige updates van virusdefinities is het nog steeds een essentieel onderdeel van een antivirus software. BitDefender is ingesteld om updates automatisch uit te voeren, en op de achtergrond te draaien, zonder de computer te vertragen.

http://virusscannerervaring.nl/bitdefender/