Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Via de website loodgieter-leeuwarden.nl heb ik het snel geregeld

Op de website van loodgieter-leeuwarden.nl, had ik snel een loodgieter gevonden die voor mij een lekkage in de goot kon laten maken. Normaal gesproken ken ik iemand die loodgieter is en altijd mijn taken doet. Maar hij had nu iets gebroken waardoor hij niet mijn klus kon doen in een korte periode. Daarom ging ik op zoek naar een vervangende loodgieter die wel in een korte periode langs kon komen, voor dat de lekkage erger werd.

Loodgieter-leeuwarden.nl heeft de expertise die je zoekt

Ik had nog nooit van de website loodgieter-leeuwarden.nl gehoord, maar gelukkig zei mijn normale loodgieter dat dat bedrijf erg goed was in zijn werk. Hij heeft vaker grotere projecten samen met hen gedaan, daarom weet hij hoe het is om met hen samen te werken maar ook hoe zij omgaan met bepaalde klussen. Dus ik nam zijn advies over en ben contact gaan zoeken met de loodgieter van de website. Al snel kreeg ik contact met hem en legde mijn situatie uit. Ik vertelde hem ook dat ik hun had gevonden door een goede vriend. Hij herkende hem en moest meteen lachen. Ik had hun e-mailadres gekregen en kon hiermee de offerte aanvragen en foto’s opsturen van de lekkage.

Tevreden met hun diensten

Binnen een paar dagen had ik de offerte binnen en konden we een afspraak inplannen voor de reparatie. Ze konden binnen een twee dagen al langs komen en dat vond ik zelf erg fijn, omdat ik bang was dat de lekkage erger zou worden. Uiteindelijk bleek het niet veel bijzonders te zijn. De loodgieter kwam langs op de afgesproken data en heeft binnen een uur het probleem opgelost. Hier was ik heel blij mee en het heeft mij ook nog wat kosten bespaart. Ik ga zeker vaker hun inhuren als ik een loodgieter probleem heb.

Probeer het zelf

Heeft u ook een lekkage of een ander probleem dat alleen de beste loodgieter kan regelen voor u? Bekijk dan eens de website via www.loodgieter-leeuwarden.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.