Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Verhuisbedrijf in Ede nodig?

Heeft u een verhuisbedrijf in Ede nodig, dan bent u bij Waaijenberg aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 120 jaar verhuiservaring en zetten deze ervaring graag in om ook uw verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Uw verhuisbedrijf in Ede

Waaijenberg kan ook uw verhuisbedrijf in Ede zijn. Wij zijn een professioneel bedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland. Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij alle verhuizingen professioneel uit. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van verhuizen en opslag, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij voeren niet alleen binnenlandse verhuizingen uit, maar zijn ook uw partner bij uw verhuizing naar het buitenland.

Nationaal verhuizen

Verhuizen vraagt veel voorbereiding en valt of staat met een goede planning. Nederlanders vinden dit zelfs een van de 5 meest stressvolle ondernemingen om te doen. Toch kan het ook gemakkelijk zonder, door de verhuizing uit handen te geven en te laten uitvoeren door de professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg. Wij weten als geen ander hoe een verhuizing professioneel en gestructureerd moet worden uitgevoerd. Wilt u zelf eerst inpakken, kijk dan eens op onze website naar onze gratis checklist voor verhuizen. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. In het geval van een bedrijfsverhuizing komt er eerst een adviseur bij u langs om te kijken waar eventuele knelpunten zitten en neemt de verhuischecklist met u door. Zo voorkomen wij problemen tijdens uw verhuizing.

Internationaal verhuizen

De afgelopen jaren hebben wij ook veel ervaring opgedaan met verhuizingen van en naar het buitenland. Wij zijn lid van de European Moving Group en dat betekent dat wij een overzichtelijke planning van uw verhuizing kunnen maken. Wij weten precies hoe uw inboedel naar een ander land of zelfs een ander continent kan worden verplaatst en wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Wij hebben ook ervaring met de overdracht van de juiste papieren van de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden een kijkje op onze website.

Gerelateerde artikelen

Maak snel kennis met de handige Klantenservicetelefoon!

Voipzeker | Voipzeker

Een goede website is erg belangrijk