Firma fair focus
Business / Business Services

Veilig materiaal opbergen in een container

Op een bouwplaats zijn veel spullen die allemaal een veilig plek nodig hebben. Een goede manier voor het opbergen van deze spullen is een opslagcontainer.

Extra ruimte met een opslagcontainer

Het opbergen van spullen zoals gereedschap en apparatuur kan lastig zijn op een bouwplaats. Er is weinig ruimte om ze binnen te leggen en buiten laten leggen is ook geen optie.

Door het praktisch inrichten van een opslagcontainer creëert u makkelijk en snel een plek voor deze spullen. Denk hierbij aan speciale inrichters zoals stellingen waar u spullen op kwijt kan en haken waaraan kleding opgehangen kan worden. De containers zijn zeer gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck of zijn uit elkaar te halen. Het in elkaar zetten kost net zo weinig tijd, namelijk tien min met twee personen.

Droog en tegen diefstal

Een opslagcontainer is volledig water en winddicht, hierdoor blijven uw spullen droog en in goede staat.
Door een cilinderslot met stalen pinnen zijn de opslagcontainers bijna onmogelijk om open te breken. Hierdoor zijn gereedschap en andere spullen veilig op te bergen in de container.

Nieuw, tweedehands of huren

Voor een kleiner budget of tijdelijk gebruik kunt u het beste een tweedehands opslagcontainer kopen of er een huren. Op deze manier heeft u voor een scherpe prijs een veilig en goede container. Voor lang gebruik bijvoorbeeld op een bouwplaats neemt u een nieuwe container die volledig naar uw wensen is ingericht. Zo haalt u het beste uit uw opslagcontainer.