Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Tips om het afbladderen van verf te voorkomen

Dagelijks heb je er last van: een uitgezette of gekrompen deur. Iedere ochtend begint je dag met een kopje koffie en de krant, waarna je je tas pakt en de deur uitgaat. Echter, het probleem ontstaat bij het openen en sluiten van de deur, want door het warme weer is de deur gekrompen. De vochtregulatie van het hout zorgt ervoor dat het hout krimpt in de zomer en uitzet in de winter. Gelukkig heb je een manier gevonden om de deur beter te kunnen sluiten, want hij valt goed in het slot als je de deur een stukje optilt. Hoewel het optillen van de deur als tijdelijke methode zeer geschikt is, wil je graag een definitieve oplossing voor dit probleem.

Moose Färg is al jaren gespecialiseerd in het beitsen van hout en weet daarom raad met alle problemen op het gebied van hout en houtverf. Zoals net al genoemd werd, reageert hout op vocht. Een goede vochtregulatie is dus essentieel, wanneer je aan de slag gaat met hout verven. Kies om die reden voor een vochtregulerende verf van Moose Färg, zodat dit soort problemen eenvoudig verholpen worden. De houtverf van Moose Färg is gebaseerd op het eeuwenoude, Zweedse recept voor houtverf. Het bestaat voornamelijk uit natuurlijke chemicaliën, waardoor de verf niet alleen duurzaam is maar ook nog eens eenvoudig aan te brengen valt. Daarbij komt dus dat jij nooit meer last zal hebben van een verkeerd sluitende deur.

Wil jij ook eenvoudig de deur uit kunnen, zonder dat je nog loopt te hannesen met het slot door slechte vochtregulatie? Bekijk dan eens het assortiment aan houtverven van Moose Färg en laat je inspireren door ervaringen van anderen. Wij kennen de kneepjes van het vak en kunnen je daarom gericht helpen met houtproblemen en het verven van hout.

https://www.moosefarg.nl/