Firma fair focus
Business / Business Services

Specialist in kastanjehout

WTC Kastanjehout, beter bekend als kastanjehout Harderwijk, is een specialist die het meest uitgebreide assortiment aan kastanjehout heeft in de collectie in hun webshop. WTC Kastanjehout verkoopt o.a. Engelse hekwerken, Franse hekwerken, palen, poorten, verfolie en lak en nog veel meer andere producten via de webshop. De levertijd van de kastanjehouten producten zijn vaak enorm snel, omdat WTC Kastanjehout de producent van hun eigen producten is. Hierdoor kunnen zij de bestelde producten snel aan de klant leveren en zijn ze enorm scherp geprijsd.

De voordelen van kastanjehout

Kastanjehout heeft enorm veel voordelen. Eén van de voordelen is dat kastanjehout van nature zeer veel looizuur bevat en daardoor onbehandeld heel goed bestand is tegen vocht en schimmels. In een land als Nederland waar het weer vaak wisselvallig is, is kastanjehout daarom een geliefd product. Ook is kastanjehout bitter van smaak, waardoor het niet snel door dieren worden aangevreten. Kastanjehout is een duurzame soort en daarom uiterst geschikt voor buiten. Er is weinig tot geen onderhoud vereist waardoor kastanjehout ideaal voor ieders tuin is. De klant kan zelf kiezen welk soort palen zij kiezen om het kastanjehouten hek aan te monteren.  WTC Kastanjehout adviseert vaak het gebruik van speciale RVS boorschroeven.

Een mooi hekwerk

Bent u bezig met de verbouwing van de tuin en bent u hierom nog op zoek naar een mooi hekwerk? Wilt u weinig onderhoud aan de hekwerk, maar moet deze wel van een duurzaam materiaal zijn? Laat u dan inspireren in de webshop van WTC Kastanjehout!

https://www.wtckastanjehout.nl/