Firma fair focus
Business / Business Services

Scriptiehulp – waar kan ik het juiste scriptiebureau vinden voor mijn scriptie?

Waarom is scriptiehulp en scriptiebegeleiding nodig?

 

Het is zeker geen makkelijke klus om een scriptie te schrijven. Er zijn verschillende zaken waar je op dient te letten, bijvoorbeeld hoe je een samenvatting op de juiste wijze opstelt, welke zaken je in een inleiding dient op te nemen, op welke manier je de resultaten presenteert en hoe je een conclusie opstelt. Daarnaast moet je letten op taalfouten in je scriptie, want sommige onderwijsinstellingen letten erg streng op de taal. Om deze redenen, en meer, zoeken studenten extra scriptiebegeleiding en scriptiehulp. 

 

Waar vind je de juiste scriptiehulp?

Verschillende bureaus bieden hun diensten aan voor scriptiebegeleiding of het laten nakijken van je scriptie. Daarnaast kun je je scriptie laten vertalen, je interviews laten transcriberen of kun je SPSS hulp en hulp bij statistiek krijgen. De prijzen varieren, en daaorm dien je er goed op te letten dat er geen exorbitant hoog tarief wordt gevraagd, om teleurstelling te voorkomen. Prijzen van rond de 40 euro per uur voor scriptiebegeleiding en 0,007 cent per woord voor het laten nakijken van je scriptie zijn billijke tarieven. Let daarbij ook op de service: wat krijg je voor wat je betaalt? Is het enkel een taalcorrectie bij het nakijken van je scriptie, of wordt er ook een inhoudelijke controle uitgevoerd, waarbij experts je scriptie doornemen op structuur, opbouw, rode draad en inhoud. Taal en inhoud staan met elkaar in verband, dus een corrector of editor die en op inhoud en op taal kan nakijken, zal sneller taalfouten kunnen detecteren in je scriptie, verslag of thesis.

 

Wat is het beste scriptiebureau?

Er zijn zoals gezegd vele diensten en scriptiebureaus die jou goede scriptiehulp kunnen bieden. Qua prijs-kwaliteitverhouding springt de begeleidings- en nakijkservice van Scriptium er echter bovenuit. Bij Scriptium kun je je scriptie laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Daarnaast kun je scriptiebegeleiding krijgen wanneer je vastloopt tijdens het schrijven van je scriptie, en biedt Scriptium hulp bij statistiek aan. De prijzen en tarieven zijn relatief laag, en het slagingspercentage bij Scriptium ligt zeer hoog (97%). Daarnaast biedt Scriptium een snelle service en loopt het als scriptiebureau al jaren mee, waardoor het veel expertise heeft opgebouwd. 

 

Heb je behoefte aan iemand die voor jou bedrijfsteksten kan schrijven ? Neem dan contact op via info@scriptium.nl. 

 

 

 

http://www.scriptium.nl