Firma fair focus
Business / Business Services

Sales channel | Printer

Printer snel via Sales Channel 

Een printer heb je snel op kantoor via Sales Channel. Doormiddel van een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken. Het bedrijf vergelijkt offertes van verschillende leveranciers en kiest de printer uit die het beste bij uw behoeften past. Sales Channel helpt u bij het kopen van een printer, leasen van een printer en het huren van een printer. 

Bekijk ook wat wij kunnen betekenen voor de reparatie van uw computer, laptop of tablet. 

 

Kopen van een printer 

Het kopen van een printer via Sales Channel kan u veel voordelen bieden.  U betaal slecht één keer een bedrag. U bent daarna geen geld kwijt voor maandelijkse kosten van uw printer. De printer is bovendien volledig in uw bezit. Dit moet een fijn gevoel geven. Het onderhoud van uw printer moet u hierdoor wel volledig zelf doen. 

 

Leasen van een printer 

Voor het leasen van een printer kunt u ook terecht bij Sales Channel. Als u geen grote investeringen wilt doen maar liever een lager bedrag per maand wilt betalen. U kunt bij Sales Channel kiezen tussen financial lease en operational lease. Bij financial lease doet u zelf onderhoud aan uw printer. Bij operational lease wordt u volledig ontzorgt. De leverancier verhelpt problemen en doet het onderhoud voor de printer. U hoeft met operational lease via Sales Channel niet meer om te kijken naar de printer. 

 

Huren van een printer 

Bij Saleschannel kunt u ook printers huren. Dit kan een goede oplossing zijn als u maar voor een korte tijd een printer nodig heeft. Het huren van een printer is namelijk een stuk goedkoper dan het kopen of leasen van een printer op korte termijn. U krijgt via Sales Channel de beschikking over de beste printers. 

 

Sales Channel vergelijkt offertes en geeft u de best mogelijke printer die bij u past. Van het kopen of leasen van een printer tot het huren van een printer op korte termijn. Neem contact op met Sales Channel om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.