Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Rextom geeft uw vrachtwagen visitekaartje af!

Rextom is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de reclametechniek, specifiek gericht op de transport. U rijdt vast wel eens op de snelweg waar u meerdere vrachtwagens passeert. De vrachtwagens met een saaie tekst zullen u waarschijnlijk niet opvallen en u zult deze snel weer vergeten, maar bij Rextom zorgen we ervoor dat de boodschap wél blijft hangen. Bij Rextom kunt u rekenen op zowel online als offline communicatiemiddelen en marketing. Rextom werkt zowel op eigen terrein als bij u op locatie en dit op hoge snelheid met goede kwaliteit. Het is voor ons een uitdaging om een uniek effect te creëren bij de reclametechniek en wij zien uw tevredenheid dan ook als ons eigen visitekaartje.

De diensten van Rextom

U kunt bij Rextom terecht voor heel veel verschillende diensten. Toch willen we ze even allemaal kort benoemen: vormgeving, rebranding, belettering, truckdesign, truckwrapping, carwrapping, building wrapping, gevelreclame, reclameborden, standbouw, Airtex fotobehang, inrichting en merchandise. Dit is een hele mond vol en u heeft al gemerkt dat onze reclametechniek zich niet slechts beperkt tot de transport. Bij Rextom houden we namelijk van een uitdaging en u kunt dan ook voor al deze onderwerpen bij ons terecht. Mist u toch nog iets wat u graag bij ons wil laten uitvoeren? Dan horen we het graag en zullen we er alles aandoen om uw wensen in vervulling te laten gaan. Op onze website www.rextom.nl kunt u gerealiseerde projecten bekijken om zodoende een inzicht te krijgen in onze visie en expertise. Deze projecten zijn door het hele land en wij komen dan ook graag naar u toe.

De expertise van Rextom en contact

Wat ooit begon als een ontwerpbedrijf voor vrachtwagens en bedrijfauto’s, is inmiddels uitgegroeid tot een allround reclamebedrijf. We zijn een hecht team dat veel lol maakt en altijd op zoek is naar het beste resultaat voor de klant. Op onze website www.rextom.nl kunt u de gezichten zien achter ons team. Wij zoeken tevens nog een stagiair en signmaker, dus bij interesse horen we het graag. Voor persoonlijk advies op maat kunt u altijd bellen naar ons telefoonnummer, wat u op onze site terug kunt vinden.