Re-integratie 2e spoor is niet afwachten maar doen

Re-integratie 2e spoor klinkt erg intimiderend vond ik zelf. Ik schrok er zelfs wel een beetje van. Ik wilde niet lijdzaam toezien en afwachten. Sterker nog, het is voor jezelf en voor het gehele re-integratie 2e spoor traject zelfs raadzaam om niet af te wachten. Maar juist actief te handelen! Dat wil ik iedereen die helaas te maken krijgt met re-integratie 2e spoor laten weten. Want mij is het gelukt om zelf binnen 4 maanden een nieuwe baan te vinden! Ik ben zo blij. Hoe ik dat gedaan heb? Dat vertel ik je hieronder graag.

Re-integratie 2e spoor en zelf aan de slag

Mijn coach van ADXpert die mij van a tot z heeft begeleid tijdens mijn re-integratie 2e spoor traject, vertelde me dat mijn actieve en gemotiveerde ervoor hebben gezorgd dat ik al zo snel een nieuwe baan had gevonden. Mijn coach bij ADXpert en ik hebben vanaf het begin echt goede afspraken gemaakt. Omdat ik zo gebrand was op een nieuwe baan. Ik was het thuis zitten echt meer dan zat. Dus zijn we samen actief aan de slag gegaan. Samen hebben we de arbeidsmarkt verkend, ik kreeg tips en goede adviezen. Ik heb heel het internet afgestruind en gebruikte de diverse social media om actief te netwerken. Ik trok ook geregeld de stoute schoenen aan en stuurde open sollicitaties. Op deze manier van actief netwerken kon ik al snel de juiste contacten leggen. Online vond ik al gauw leuke maar vooral ook passende vacatures. Precies wat binnen mijn functieprofiel paste.

Een nieuwe baan dankzij re-integratie 2e spoor

Mijn nieuwe baan is vergelijkbaar met mijn oude baan en die heb ik echt te danken aan het re-integratie 2e spoor traject. Mijn functie toen en nu zijn nagenoeg gelijk. Bij mijn oude werkgever was deze functie echter fysiek te belastend voor mij. Ik vind het zo fijn dat mijn nieuwe baan ook zo perfect aansluit bij mijn ervaring én kennis. Je zou haast denken te mooi om waar te zijn. Maar ik ben zo blij dat het mijn waarheid is. Een droom die waarheid werd. En dat allemaal niet alleen dankzij mijn eigen inzet maar ook dankzij ADXpert.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.