Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte nodig in Diemen?

Heeft u een opslagruimte nodig in Diemen? Dan kunt u goed terecht komen bij Opslag020, opslag en verhuisservice, wij hebben gegarandeerd de goedkoopste opslagruimte in heel Amsterdam! Bovendien kunt u daarbij gebruik maken van onze haal en breng service. Hierbij komen we gewoon bij u aan de deur om de dozen op te halen, of het meubilair dat u wil gaan opslaan in onze opslagruimte. Vervolgens vervoeren we alles naar onze locatie in Diemen, en leggen de dozen in uw box neer. Zo gezegd zo gedaan! U zit niet met extra tijd en moeite die besteed moet worden aan het opruimen van uw woning, en wij zijn blij om een klant van dienst te zijn geweest.

Waarom Opslag020 voor een opslagruimte in Diemen?

Waarom zou u juist kiezen voor Opslag020 voor het huren van een opslagruimte in Diemen? Niet alleen regelen we het verhuizen van uw spullen compleet voor u, maar we zijn er ook om alles zo makkelijk mogelijk voor u te maken. De locatie is in Amsterdam-Diemen, wat dus lekker dicht bij huis zit wanneer u in Amsterdam woont. Daarnaast is de ophaalservice spotgoedkoop, de verlichting aan chaos binnenshuis maakt het helemaal goed. Bovendien heeft u vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gewoon toegang tot uw spullen. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u niet de spullen kan ophalen wanneer u ze last-minute nodig heeft. Ook zijn alle boxen bij ons op locatie goed beveiligd, met een camera en toegangscontrole zodat niemand naar binnen komt die er niet hoort te zijn. Tot slot zijn al onze ruimtes droog en verwarmd. Dat betekent dat uw spullen in goede staat zullen blijven totdat u ze weer nodig heeft.

De mogelijkheden

Als het gaat om de ruimtes is er veel variatie beschikbaar in grootte. Het kan natuurlijk zijn dat u enkel een flinke doos aan spullen nodig heeft, maar ook dat u een flinke ruimte wil gaan inrichten met oude meubels die later doorgegeven kunnen worden aan kinderen. Voor beiden kunt u gewoon bij ons terecht, we hebben ruimtes van drie kubieke meter en ruimtes van drieëndertig kubieke meters.