Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

NuCall heeft mijn werkplek veel rustiger gemaakt

NuCall biedt een geweldige service. Binnen het bedrijf waar ik werk hebben we vele jaren last gehad van slecht verbinding en slecht bereikbaar. Voor ons was dit een enorm probleem omdat wij via de telefoon veel klanten binnen krijgen. Het bedrijf waar wij in dienst mee waren probeerde er wel het een en ander aan te doen maar ze boden nooit de kwaliteit die ze beloofden. Het was weer een dag zoals vele en de verbinding was weer eens een groot drama. Ik liep naar mijn leidinggevende en vroeg om toestemming om een ander bedrijf te berichten. Ik kreeg toestemming en zo begon mijn zoektocht naar een oplossing. Bekijk de website van NuCall.

NuCall bleek de oplossing

Ik ging snel op zoek en kwam heel snel op de website van NuCall terecht. De website zag er goed uit en er stond dat ze konden bieden wat wij nodig hadden. Een snelle en betrouwbare telefoonservice voor een bedrijf. Daarnaast hielden ze de ontwikkelingen goed in de gaten en ze waren zeer innovatief. Dit klonk mij als muziek in de oren. Zouden al deze problemen dan eindelijk afgelopen zijn. Toch moet je kritisch blijven. Dus las ik snel een aantal klantervaringen. Toen ik zag hoe positief mensen over NuCall waren was ik verkocht. Ik liet het zien aan mijn leidinggevende en beloofde me dat hij het er in de volgende vergadering over ging hebben.

De resultaten

Tijdens de vergadering werd duidelijk dat mijn idee werkelijkheid zou worden. NuCall werd ingeschakeld en het was afwachten of er verbetering op zou treden. We werken nu een aantal maanden met NuCall en ik heb nu een goed beeld gekregen NuCall. Ik kan alleen maar stellen dat NuCall onze werkplek veel fijner heeft gemaakt. Alle problemen zijn opgehouden, bijna tot geen storingen en we gebruiken de nieuwste technieken. Wat een verschil met andere bedrijven. We zijn allemaal enorm tevreden met het resultaat en we zijn allemaal veel productiever. Het heeft me enorm verbaasd hoeveel extra werk je kunt doen als de technologie aan jouw zijde staat. Mijn leidinggevende heeft me zelfs bedankt voor het vinden van NuCall. Ik kan me nu alleen één van de vele tevreden klanten noemen.