Firma fair focus
Business / Business Services

Met een SAM assistant komt alles goed

Ik heb de hulp moeten inschakelen van een bedrijf dat SAm Assistants heet. Zij bieden tijdelijke assistenten aan ondernemers die onder druk staan van te veel werk. Ik ben ook een ondernemer van een eigen bedrijf in de omgeving, maar had het ook steeds drukker. De hele tijd moest ik mijn focus leggen op bijzaken van de onderneming in plaats van het echte werk. Daarom had ik een helpende hand nodig.

SAM Assistants was precies het bedrijf dat ik zocht

In het begin had ik geen idee dat er een bedrijf was, zoals SAM Assistants, die tijdelijke assistenten verhuurde. Het is dat een van mijn werknemers met het idee kwam om nog iemand in te huren voor zulke taken, anders was ik nu nog steeds bezig met de administratie voor mijn onderneming. Dus na het advies opgevolgd te hebben, ben ik gaan kijken op het internet wat hiermee de mogelijkheden waren. Er waren genoeg bedrijven waar ik uit kon kiezen, maar één bedrijf sprong eruit voor mij en dat was SAM Assistants. Ik nam meteen contact met hen op en kon op gesprek komen om te kijken of er een goede match voor mij tussen zat. Tijdens het gesprek zaten we allebei op één lijn en konden we goed met elkaar overweg. We tekende een klein contract voor een proefmaand om te kijken of alles wel verliep zoals het hoorde.

Ik had niet zonder gekund

Nu de proeftijd erop zit kan ik met zekerheid zeggen dat ze een aanwinst is voor het bedrijf. Ik heb veel meer in die maand kunnen bereiken en doen met haar, dan al die vorige maanden waar ik met mijn handen in het haar zat. Ik kan haar nu echt niet meer missen, dus ik heb meteen gevraagd of ze bij ons wilt komen werken als tijdelijke assistent. Zelf ben ik blij dat ik nu iemand heb die mij helpt bij sommige zaken, want ik heb nu veel meer rust.

Contact

Bent u benieuwd of SAM Assistants iets voor u kan betekenen? Bekijk dan snel de website via www.samassistants.nl voor meer informatie over de diensten die zij leveren en nog veel meer.