Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoaching Amersfoort: om je carrière vorm te geven

Loopbaancoaching Amersfoort helpt je verder met het ontwikkelen van je carrière. Op een gegeven moment kom je in het leven op een punt van bewustzijn. Je gaat nadenken over wat je verder wil in je carrière en wat je mogelijkheden zijn. Hierbij hoef je echt niet in de midlifecrisis te zitten, het kan ook zijn dat je aan het begin van je loopbaan advies wil hebben van onze professionals. Loopbaancoaching Amersfoort helpt je je doelen te behalen en geeft je persoonlijk advies. Om het doel te behalen dienen wij de volgende ingrediënten van jou samen te voegen: ervaring, kennis, kunde, identiteit en persoonlijke drijfveren. Met deze mix kunnen we erachter komen wat voor jou de ideale toekomst is.

Het programma van loopbaancoaching Amersfoort

Ten eerste gaan we de bovenstaand genoemde ingrediënten om in beeld te brengen wie jij bent. Loopbaancoaching Amersfoort snapt dat je dit niet allemaal zelf snel kunt bedenken en daarom staan wij jou hierin bij. Daarna gaat Loopbaancoaching Amersfoort jouw mogelijkheden in beeld brengen. Hierbij zal er natuurlijk ook gekeken worden naar de kansen op de arbeidsmarkt. Vervolgens wordt je persoonlijke ontwikkelingsplan in kaart gebracht. Loopbaancoaching Amersfoort help je daarna met de personal branding en individuele coaching. Het is hierbij van belang dat het persoonlijke ontwikkelingsplan als basis dient. Tenslotte willen we graag dat jij kan doen wat je wilt en dat je talenten ontwikkeld worden. We horen het dan ook graag wanneer je een nieuwe stap in je carrière hebt gezet!

Andere aangeboden diensten

Loopbaancoaching Amersfoort geeft niet alleen lessen en hulp aan particulieren, maar werkt ook in groepsverband met bedrijven. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor fysiotherapie, psychotherapie, hypnotherapie, voeding, yoga en nog veel meer. Tenslotte worden er nog workshops en trainingen gegeven met allerlei uiteenlopende thema’s. Ben je als bedrijf geïnteresseerd in een intervisietraject? Of wil je meer informatie over onze professionals en aangeboden diensten? Kijk dan snel op www.zeeinbeweging.nl en neem contact op via het contactformulier. Je kan natuurlijk ook langskomen in Amersfoort en dan vertellen we je ook graag meer over onszelf!