Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar!

Als u een loodgieter nodig heeft zit u bij Loodgieter-nijmegen.nl goed. Ook als u spoed heeft zit u bij ons op de juiste plek. Wij staan namelijk bij spoed of op afspraak voor u klaar. De diensten die wij bieden zijn CV-onderhoud en wij bieden deskundige loodgieters. Wij werken ook samen met verschillende partners. Bij ons kunt u een offerte aanvragen om zo het beste advies te kunnen ontvangen. Wij schakelen namelijk de partner in die het beste bij uw vraagstuk past

CV-onderhoud door Loodgieter-nijmegen.nl 

Een loodgieter inschakelen bij Loodgieter-nijmegen.nl is verstandig op een in de zoveel tijd te doen. Ook als u geen last heeft van lekkages. Onderhoud van uw cv-ketel is namelijk erg belangrijk. Of om de cv-ketel te vervangen. Een cv-ketel gaat namelijk ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Als u een nieuwere cv-ketel heeft, zorgt dit voor rendement. Het bespaart namelijk enorm op de energiekosten. Ook is de woning eerder op de gewenste temperatuur. Niet alleen de temperatuur stijgt sneller, maar ook de waarde van uw huis. Om te bepalen welke cv-ketel bij u past, adviseren wij als Loodgieter-nijmegen.nl u graag. Als u nu met een oudere cv-ketel in huis zit is het aan te raden om eens in het jaar onderhoud te laten uitvoeren. Als u een nieuwere cv-ketel in huis heeft is het verstandig om deze ketel eens in de twee jaar te laten controleren. Dit heeft natuurlijk alles te maken met plannen. Als u dit niet ziet zitten hebben wij voor u het onderhoudscontract. Hierdoor berichten wij u elke keer wanneer het weer tijd is voor onderhoud. Ook plannen wij dan automatisch een afspraak in. 

Lekkages 

Bij een lekkage is het vrijwel altijd van belang om stel te handelen. Vandaar dat Loodgieter-nijmegen.nl ook met spoed voor u klaarstaat. Snel handelen is belangrijk om te zorgen dat lekkages niet erger worden. Het maakt niet uit of de lekkage nou op het dak is dat u een lekkende leiding heeft. Wij kunnen allemaal oplossen voor u ook in het weekend. Als u spoed heeft dan is het aan te raden om ons te bellen. Voor andere afspraken kunt u ook op andere manieren contact met ons opnemen.