Firma fair focus
Business / Business Services

LED lampen kopen? Dit moet u weten!

LED lampen kopen? Let dan hier op!

Als u online op zoek bent naar LED lampen dan zijn er een hoop aanbieders waar u terechtkunt. Daarnaast zit er ook een groot verschil tussen de LED verlichting. Er is namelijk zoveel keuze, maar welke LED lamp voldoet eigenlijk aan al uw eisen en wensen? In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten over het kopen van LED lampen.

Fitting en watt

De specialist in LED verlichting is Ledlampenkopen.nu. Bij deze partij vindt u een uitgebreid assortiment LED lampen die u tegen een betaalbare prijs kunt bestelling. Maar welke LED lamp heeft u eigenlijk nodig? Allereerst raden we u aan om te letten op de fitting. Dit is het onderdeel van de lamp dat mechaHet onderdeel van de lamp dat mechanisch en elektrisch wordt verbonden met de lamphouder. nisch en elektrisch wordt verbonden met de lamphouder. Er is een verschil tussen E14 en E27. Let dus goed op welke fitting u nodig heeft voor uw lamp. Daarnaast zijn LED lampen verkrijgbaar in diverse watt eenheden. Daarbij geldt: des te hoger de watt, des te meer vermogen de lamp heeft.

Dimlicht

Wilt u graag een lamp die u kunt dimmen om meer sfeer te creëren in uw huis? Dan raden we u aan om een LED lamp te kopen met dimlicht. Dit is handig doordat u zo zelf kunt instellen hoe fel u het licht wilt hebben. Daarbij zijn de lampen verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u warm wit, extra warm wit of RGB? De keuze is aan u!

IP waarden

Tot slot raden we u aan om te letten op de IP waarden. Een IP waarde geeft aan in welke mate een lamp is beschermd tegen voorwerpen, stof en vocht. Het eerste cijfer staat altijd voor de bescherming tegen het binnendringen van voorwerpen en stof. Het tweede cijfer staat voor de bescherming tegen water.

Vragen over LED lampen kopen?

Merkt u tijdens het bestellen dat u nog vragen heeft over LED lampen kopen? Neem dan contact op met Ledlampenkopen.nu en de specialisten helpen u graag verder.

https://www.ledlampenkopen.nu/