Firma fair focus
Business / Business Services

Kosten payrolling

Zit u eraan te denken om payrolling in te schakelen voor uw bedrijf? Maar wilt u eerst weten met welke kosten u rekening moet houden? In deze blog leggen we het graag aan u uit zodat u inzicht krijgt in wat u kunt verwachten. Lees dus gauw verder en ontdek waar u rekening mee moet houden.

Wat is payrolling?

Allereerst is het belangrijk dat u weet wat payrolling is. Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid om zijn werkgeverschap uit handen. Dit houdt in dat de werknemers in dienst komen van een payrollonderneming. Een payroll organisatie die dit graag voor u wil doen is PRO Payrolling.

Offerte aanvragen

Het tarief voor de payrolldienstverlening is opgebouwd uit verschillende componenten en verschilt per situatie en payrollaanbieder. Veel partijen werken met een omslagfactor, welke u moet vermenigvuldigen met het brutoloon van uw medewerker. Ook PRO Payroll werkt op deze manier. Op de website van dit bedrijf vindt u een bestand met de tarieven, zodat u precies kunt zien met welke kosten u ongeveer rekening moet houden. Wilt u graag een prijsindicatie op maat van PRO Payroll? Dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan ook gewoon via de website van de organisatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de kosten van payrolling? En denkt u dat PRO Payroll. de payroll organisatie is die u hierbij kan helpen? Neem dan contact op met dit bedrijf. Surf snel naar de website en ontdek zelf het gemak van payrolling.

https://www.propayroll.nl/