Firma fair focus
Business / Business Services

Investeer in uzelf

Er valt altijd wel wat te leren, zelfontwikkeling helpt u en anderen om u heen. Zelfontwikkeling is iets wat ieder persoon zou moeten uitvoeren, zelfontwikkeling kent meerdere voordelen. U krijgt een beter beeld van een bepaalde situatie, u krijgt meer inzicht in eigen kunnen en u ontwikkeld zo de competenties waarover u nog niet beschikt. Zelfreflectie is een eigenschap mits juist uitgevoerd dat uiterst handig is. Een ander voordeel is dat u beter kan worden in de dingen waar u al goed in bent, zo kan u zakelijk en professioneel handiger worden in situaties waar in u dagelijks mee wordt geconfronteerd. Lees hier meer over dit onderwerp.

 Investeren in uzelf is al op verschillende manieren mogelijk, zo zou u kunnen overwegen om loopbaanbegeleiding te nemen. Deze service kunt u helpen om meer uit uw werk te halen en u door u voor te bereiden op verschillende situaties tijdens uw werk. Zo kunt u over bepaalde vraag stukken vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om een plan op te stellen met de organisatie. De externe organisatie ziet uw situatie anders dan u en kan zo op die manier een andere insteek hebben op uw ervaringen. Een voorbeeld van een dergelijke organisatie is carrièrepoort.nl, zij bieden allerlei services aan om u te helpen op professioneel gebied. 

Een andere service die carrièrepoort.nl aanbiedt is zakelijke coaching. Bij deze service krijgt u een zakelijke coach die 1 op 1 de situaties met u doorneemt. Ook helpen zij u in moeilijke situaties op uw werk en zijn zij voor u beschikbaar om te helpen met andere kwesties. Zo kunnen zij u aanleren om anders te handelen in situaties en dat u zichtbaarder wordt op de werk vloer. Deze resultaten neemt u samen met uw coach door om zo door te groeien tot een betere professional. Deze service wordt aangeboden door carrierepoort.nl, vanaf 950 euro exclusief BTW. 

 

http://carrierepoort.nl