Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Interieuradvies in Utrecht van Meiniger Interieur

Op zoek naar interieuradvies in Utrecht? Dan is Saskia Meininger van Meininger Interieur de aangewezen partner. Een interieur hoort uniek te zijn. Het hoort te laten zien wie je bent en in welke levensfase je zit. Vaak lukt dit niet door alleen te oriënteren in interieurmagazines. Laat Meininger Interieur jou interieuradvies geven voor je woning/pand in Utrecht om een ruimte te creëren waar je helemaal tevreden mee bent en je echt op je plek voelt.

Werkwijze voor jouw interieuradvies in Utrecht

De manier waarop het interieuradvies in Utrecht voor jou tot stand komt, hangt natuurlijk af van het project en de woonwensen. Over het algemeen komt het op het volgende stappenplan neer:

Stap 1: oriënterend gesprek

We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek ter oriëntatie. Dit is belangrijk, omdat iedereen zijn eigen persoonlijke woonwensen heeft. Deze persoonlijke wensen zullen we, liefst op locatie, met je bespreken. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

Stap 2: interieurvoorstel

Wanneer de persoonlijke wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, kunnen we naar stap 2 van het interieuradvies voor jouw woning/pand in Utrecht: het interieurvoorstel. Hier zullen de resultaten uit het oriënterend gesprek naar een visie en een programma vertaald worden. Ook wordt er een basisplattegrond opgesteld met daarin een eerste indelingsvariant. Dit wordt samen met de visie en het programma van eisen gepresenteerd en toegelicht. De kosten van een interieurvoorstel bedragen €350,-.

Stap 3: interieurplan

In het interieurplan wordt het interieurvoorstel verder uitgewerkt op schaal en in 2D- en 3D-tekeningen. Daarnaast wordt ook een materiaal-en meubelplan voor je ontworpen. Dit samen vormt het interieurplan en bedraagt €475. 

Stap 3 kan ook nog worden uitgebreid met een verlichtings- en kleurenplan en eventueel nog een materiaal- en prijslijst. De uitvoering kan naast het interieuradvies voor je woning/pand in Utrecht ook worden uitbesteed aan Meininger Interieur.

Contact met Meininger Interieur

Geïnteresseerd in interieuradvies voor meerdere woningen en/of panden in Utrecht? Neem contact met ons op, dan maakt Meininger Interieur een offerte op maat. Ook voor al uw vragen en advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Saskia Meininger is telefonisch bereikbaar via 06 – 24 65 37 31 of via e-mail op saskia@meiningerinterieur.nl.

Gerelateerde artikelen

Een trouwfilm laten maken geeft realistische herinneringen

De oplossing voor de regels

EKH.nl ontwikkelt opleidingen en examens om de kwaliteit van uitgevoerde keuringen te waarborgen