Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

HSV TMP is uw professional in spuitgieten

U bent bij HSV TMP op het juiste adres als u een professional in spuitgieten wil. Wilt u bijvoorbeeld kunststofdelen laten spuitgieten en vormdelen laten ontwerpen? Dan kunnen wij van HSV TMP u in ieder geval verder helpen. Bovendien bent u bij ons ook op de goede plek als u behuizingen en andere kunststofdelen wil laten produceren. Weet u niet precies wat spuitgieten is of wilt u meer weten over ons expertise? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over HSV TMP.

Wat houdt spuitgieten in en wat is de expertise van HSV TMP?

We krijgen vaker de vraag over wat precies de expertise van HSV TMP is en wat spuitgieten inhoudt. Daarom zullen we het nu kort uitleggen. Spuitgieten zorgt ervoor dat kunststofproducten en vormdelen ontstaan. Bij het spuitgieten worden de kunststofproducten gesmolten en onder hoge druk ingespoten. Dit hele ontwikkelingsproces vindt plaats in onze fabriek in Ede of Leeuwarden. Doordat de kunststof vloeibaar is geworden kan het gemakkelijk in de kleine en krappe holtes van de matrijs vloeien. In de volgende stap zal de kunststof gaan stollen en veranderen van vloeibaar naar harde kunststof. Vaak gebeurt het dat u als klant nog extra wensen heeft bij het proces van spuitgieten. Neem hiervoor simpelweg contact met ons op, dan zullen wij het voor u regelen. Ons belang ligt niet alleen bij uw tevredenheid, maar ook bij het milieu. Wij willen een zo duurzaam mogelijk ontwikkelingsproces, dus daarom zorgen we voor zo min mogelijk uitstoot. Voor meer informatie over het productieproces van spuitgieten verwijzen wij u graag naar onze website www.hsv-tmp.nl!

Het kostenplaatje van spuitgieten

De kosten hangen volledig af van uw wensen. Dit betekent dat we bijvoorbeeld kijken naar de grootte van het kunststofproduct, de aantallen en de afmeting van de matrijs. Op onze website staat tevens een algemeen kostenoverzicht, zodat u hopelijk iets meer duidelijk krijgt over de kosten van spuitgieten. Mocht u toch nog vragen hebben over de kosten of de mogelijkheden van spuitgieten, beantwoorden we uw vragen graag. U kunt ons zowel mailen als bellen via de contactgegeven op www.hsv-tmp.nl.