Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Hijs je snel naar de Hijswinkel!

Hijswinkel heeft alles te bieden, zoals te naam al zegt, op het gebied van hijsen. U kunt Hijswinkel vinden via www.hijswinkel.nl. Om u een beetje een idee te geven wat u kunt verwachten bij Hijswinkel, zal ik kort een paar voorbeelden noemen. U kunt denken aan hefgereedschappen, takels, kranen en hijsmiddelen. Bij dit soort gereedschap is veiligheid extra belangrijk en daarom kunnen we u ook garanderen dat ze aan alle eisen voldoen. Veiligheid staat bij ons ook voorop bij betalen en bij enige vragen helpen we u graag verder.

Het assortiment van Hijswinkel

In de introductie werden al een paar voorbeelden genoemd van het aanbod van Hijswinkel. Het gehele aanbod bestaat uit: hefgereedschappen, hijsmiddelen, takels en lieren, kranen, werkplaatsinrichting, afstandsbedieningen en valbeveiliging. Om u een nog beter idee te geven van wat dit precies inhoudt, zullen we elke categorie even kort definiëren. Hefgereedschappen zijn onder andere te verdelen in palletwagens, vezels en machineheffers. Hijsmiddelen zijn vooral bedoeld voor het omhoog of omlaag hijsen van zware objecten, dus hieronder vallen ladingspanners, hijskettingen, hijsogen en nog veel meer. Bij de takels en lieren kunt u denken aan elektrische takels, handtakels en lieren. Daarnaast hebben we nog kranen voor u, namelijk portaalkranen, werkplaatskranen en bovenloopkranen. De werkplaatsinrichting is zoals de naam al zegt bedoeld voor het inrichten van de werkplaats. Hiermee bedoelen we niet leuke accessoires, maar positioneerders, veerbalancers en liften. Als laatste hebben we nog afstandsbedieningen en valbeveiliging. Afstandsbedieningen spreken voor zich, maar de valbeveiliging is een ander geval. U kunt denken aan vanglijnen, veiligheidsharnassen en valstopapparaten.

Wat heeft Hijswinkel nog meer te bieden?

Bovenstaande alinea is slechts een beknopte samenvatting van wat Hijswinkel in aanbod heeft voor u. Voor het gehele assortiment verwijzen wij u dan ook graag naar de website. Voor vragen over ons assortiment of na aankoop zijn wij telefonisch bereikbaar en via WhatsApp. Onze specialist streeft naar een zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag en geeft u vrijblijvend persoonlijk advies op maat. Uw tevredenheid is ons belang, maar laat het ook gerust weten als u iets mist in onze webshop.