Firma fair focus
Business / Business Services

Het veranderen van je uiterlijk

Je kan niet altijd geluk hebben. Voor sommige lijkt alles hun aan te waaien. Zij hoeven geen vinger uit te steken. Maar andere hebben dat geluk helaas niet. Sommige hebben bijvoorbeeld veel minder last met rimpels als andere tijdens het ouder worden. Je kunt hier weinig tegen doen, dan behalve proberen crèmes te gebruiken. Ook de ogen blijven niet gespaard tijdens het ouder worden. En dat is natuurlijk ontzettend jammer, want de ogen zijn een bikkenvanger. Voor velen is het de belangrijkste eigenschap. Toch kun je het ouder worden ook op andere manieren tegen gaan dan alleen met behulp van crèmes.

 

Er zijn veel redenen om iets te laten veranderen aan je ogen, behalve je kleur ogen. Zelfs als je een nieuwe frisse uitstraling wenst dan kan dat. Ouderen hebben niet voor niets vaak last van een hangend ooglid.  Een hangend of hangende oogleden zorgen voor een vermoeide uitstraling. In het ergste geval kan het zorgen voor belemmering van het zicht en dan kun je er eigenlijk er niet meer om heen. Of je het nou wilt of niet, een ooglidcorrectie wordt dan een noodzaak.

 

Er zijn verschillende oorzaken voor het hebben van hangende oogleden. De meest voorkomende oorzaak is te danken aan de levatorspier. Wanneer je ouder wordt zal de spier minder goed werken en verslappen. Voor iedereen is het natuurlijk anders, voor iedereen verslapt het maar niet altijd evenveel.

 

Wanneer je hebt gekozen om je hangende oogleden te behandelen met een ooglidcorrectie zal je eerst een afspraak moeten maken met een cosmetisch arts. Tijdens deze eerste afspraak zal er gekeken worden of de wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. Voor de rest zal je uitgelegd worden hoe het proces in zijn werk zal gaan. Het komt erop neer dat het overschot aan huid bij een hangend ooglid wordt weggesneden en strak getrokken.

http://injectableklinieken.nl/