Firma fair focus
Business / Business Services

Glazen deuren

Glazen deuren voor ruimtelijker effect

Woningen of kantoren met kleine ruimtes of weinig ramen, kunnen het gevoel geven dat de muren op u af komen. U mist interactie met de buitenwereld en er is niks om naar te kijken als u even bij uw beeldscherm vandaan moet. Door glazen deuren te plaatsen lost u dit probleem op.

Het effect van een glazen deur

Een deur van hout of kunststof houdt al het licht tegen en maakt een duidelijk scheiding tussen de ene en de andere ruimte. Zonde als er al weinig ramen in de ruimte te vinden zijn. Om toch te zorgen dat het licht u bereikt, hoeft u alleen maar de deur te vervangen door één van glas. Wilt u toch privacy? Dan kiest u voor een deur met een matterend effect. Hierdoor krijgt het licht wel de kans, maar nieuwsgierige mensen niet.

Voor elke deur een nieuwe glazen deur

Wat voor deuropening het ook is, er is altijd wel een glazen deur die er in past. De deuren kunnen direct in de opening geplaatst worden zonder dat er een kozijn bij te pas komt. Daarbij zijn de mogelijkheden voor uw glazen deur eindeloos.Van schuifdeur tot openslaande deur en van een deur met een grijze gloed tot helder diamant glas. Zelfs de dikte van het glas kan u zelf bepalen.

Voor de ideale glazen deur en het beste advies neemt u contact op met Glaskoning. Zij laten al uw glazen wensen uitkomen.