Firma fair focus
Business / Business Services

Gepassioneerde en professionele makelaar in Rhenen

Hebt u verhuisplannen en bent u op zoek bent naar een makelaar in Rhenen of omgeving dan bent u bij Zonnenberg Makelaardij aan het juiste adres. Zij kunnen u van begin tot eind goed bijstaan bij de verkoop van uw woning. De gepassioneerde werknemers van Zonnenberg Makelaardij staan namelijk altijd voor u klaar. Zij ontvangen u dan ook graag met een vers kopje koffie in een van de twee vestigingen in Rhenen of Veenendaal.

Gratis waardebepaling bij makelaar Rhenen

Alvorens de woning te koop te zetten bij deze makelaar in Rhenen is het natuurlijk is van belang wat de waarde van uw woning is. Maar ook als u geen verhuisplannen heeft maar gewoon nieuwsgierig bent naar de waarden van uw woning dan komt Zonnenberg Makelaardij graag gratis en vrijblijvend bij u langs om kennis te maken met u en uw woning. Niet alleen kan Zonnenberg Makelaardij de waarde van uw woning vaststellen, ook kunnen zij, indien gewenst, tijdens een tweede gesprek samen met u de marktwaarde en de vraagprijs van uw woning op elkaar afgestemd worden en uw wensen en eisen in kaart worden gebracht.

Een makelaar in Rhenen die u van A tot Z bijstaat

Kiest u voor Zonnenberg als verkopend makelaar in Rhenen dan kiest u voor een makelaar met enthousiasme en passie voor het vak. Door hun jarenlange ervaring en persoonlijke service zult u met een gerust gevoel uw oude woning achter u laten. Zonnenberg Makelaardij kan u namelijk van A tot Z begeleiden bij de verkoop van uw woning. De persoonlijke service van Zonnenberg Makelaardij omvat tal van werkzaamheden. Zo krijgt u onder andere een gratis en vrijblijvende waardebepaling en wordt uw woning gepresenteerd op verschillende websites, brochures en op social media. Ook zal Zonnenberg Makelaardij uitgebreide rondleidingen geven aan potentiële kopers en kunnen zij u actief ondersteunen bij het voeren van onderhandelingen, het opstellen van de koopakte en zal er tot slot een eindinspectie plaatsvinden op de transportdatum van de woning. Indien gewenst kan Zonnenberg makelaardij u ook begeleiden bij de notaris voor de eigendomsoverdracht. Kortom, alles van A tot Z prima geregeld bij Zonnenberg Makelaardij.