Firma fair focus
Business / Business Services

Geld besparen met een GPS Tracker

Een GPS tracker is een systeem dat de locatie weergeeft van een voortuig, boot of persoon. Het apparaatje is voor meerdere toepassingen te gebruiken. Je kunt hiermee de exacte locatie bepalen van de persoon of het object dat het apparaatje bij zich heeft. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt door bedrijven in de logistieke sector, denk maar aan PostNL. Jij kunt je pakketje volgen doordat zij werken met GPS Trackers. Maar ook voor particulier gebruik kunnen ze handig zijn. Als je een hele dure auto hebt bijvoorbeeld, mocht die gestolen worden dan kun je met behulp van het apparaatje je auto terug vinden.

Heb je een bedrijf waar het logistieke aspect belangrijk is? Dan kan je me zo’n GPS trackers je werknemers in de gaten houden. Een goede GPS Tracker geeft elke minuut een update en berekent de locatie nauwkeurig. Buiten dat het fijn is om te zien waar je werknemers zich bevinden én dat het veiliger is, is er nog een voordeel. Je kunt namelijk inzicht krijgen in het rijgedrag van je werknemers. Denk hierbij aan aspecten van het rijden zoals maximum snelheid en remgedrag. Zo kun je zien of je werknemers zich een beetje aan de regels houden en of er zuinig en milieubewust gereden wordt. Hiermee kun je weer geld besparen op de kosten van de brandstof. Tevens kun je nauwkeuriger plannen, omdat je altijd op de hoogte bent van waar je werknemers zich bevinden. Naar de klanten toe is dat fijn, maar ook voor de communicatiekosten bijvoorbeeld.

Het is dus kostenbesparend, heeft een nauwkeurige locatieberekening en geeft inzicht in het rijgedrag van je werknemers. Daarnaast is het systeem goedgekeurd door de belastingdienst, dus geen zorgen dat je illegaal bezig bent.  Een GPS Tracker kan gemakkelijk worden ingebouwd in een voertuig door een gespecialiseerd bedrijf als mygpstracker.nl.

https://mygpstracker.nl/